Evet bende benzer şeyler okumuştum.

Ama henüz Türkiye'de çok yaygınlaşmadı sanırım. Daha da bilindik bir marka olunca, fiyatını da yükseltirler gibi. 😅

Teşekkür ederim. :rofl: ama işin enteresan tarafı ne biliyor musun? XPG Lancer modelinde EXPO açınca, geç açılmalara neden oluyordu. Bunda EXPO açtım, geç açılma gibi sorunlar yaşatmadı bana. Daha mı uyumlu anlamadım XPG markasına göre. Oda aynı çipe sahipti ama ID farklıydı Dual kit olmasına rağmen. Belki ondan kaynaklıydı, hiç bilmiyorum. 😅 @Ayhan Dönmez başımıza biraz çorap ördü ama neyse, seviyoruz kendisini. 🤣
Benim arkadaşımda kullanıyordu. Tek şikayetçi olduğu nokta tam yükteyken sıcak çalışmasıydı. 55 dereceye çıkıyordu. 90MM'lik noctua fan ile çözmüştü.

Benim arkadaşımda kullanıyordu. Tek şikayetçi olduğu nokta tam yükteyken sıcak çalışmasıydı. 55 dereceye çıkıyordu. 90Mm'lik Noctua fan ile çözmüştü.

Maksimum 50 gördüm, oda OCCT testi yaparken. Onun dışında 34-35 derece gibi geziyor. Ama RGB kaynaklı sanırım, kapatıp tekrar test ederim ışıklarını. Olmadı oyunlarda bakayım kaç derece oluyor. Bana artık sadece çalışsa yeter modundayım aslında. Yoksa kendi malım bile olsa, sert yorumlar yaparım. 😅

XPG Lancer modeli bende benzer sıcaklıklarda çalışıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Oda bir tık sıcaktı sanki.

İnceleme için teşekkürler. Toplama sistemlerde bende önermeye çalışıyorum olumlu görüşler görmek daha da güven veriyor.

Rica ederim. 🫡 ama Gaming Gen üzerinden tavsiye ederken, dikkat et muhakkak. 😅

Maksimum 50 gördüm, oda OCCT testi yaparken. Onun dışında 34-35 derece gibi geziyor. Ama RGB kaynaklı sanırım, kapatıp tekrar test ederim ışıklarını. Olmadı oyunlarda bakayım kaç derece oluyor. Bana artık sadece çalışsa yeter modundayım aslında. Yoksa kendi malım bile olsa, sert yorumlar yaparım. 😅

XPG Lancer modeli bende benzer sıcaklıklarda çalışıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Oda bir tık sıcaktı sanki.

Rica ederim. 🫡 ama Gaming Gen üzerinden tavsiye ederken, dikkat et muhakkak. 😅
GGTR'ye insan eli değmemiş RAM kiti yolladıkları için sonsuz teşekkürler. Bundan sonra gözüm kapalı tercih edeceğim, birebir değişim garantisini de teyit etmiş olduk, o halde overclock denemelerine başlayabiliriz? @Eagles A-Die ile senden 6600 bekliyorum :D

Ggtr'ye insan eli değmemiş RAM kiti yolladıkları için sonsuz teşekkürler. Bundan sonra gözüm kapalı tercih edeceğim, birebir değişim garantisini de teyit etmiş olduk, o halde overclock denemelerine başlayabiliriz? @Eagles a-die ile senden 6600 bekliyorum :D

Hocam sen overlock deyince, benim durumlar böyle. :D

Şaka bir yana, biraz işlerimi toparlayayım ondan sonra yaparız hocam. :)

@Ayhan Dönmez.

Tek satıcı Gaming.Gen.TR yanlış değilsem başka mağazalarda da satan yok. Al satçılar hariç.

Başka satıcılarda var hocam. Ama onlar al satçı mı bilemiyorum dediğin gibi. Direkt mağaza şeklinde sanırım Gaming.Gen.TR. Fiyat olarakta en ucuz onlar sanırım. Ben olumsuz deneyimler yaşadım, o yüzden alternatiflerde değerlendiren olur belki.

Lexar DDR5 2nd CL28 6000MHz onlarda övülüyor, onun fiyatı geçenlerde yine KLEVV gibi uygundu. Stok bitti İncehesap sitesinde. Onda da SK Hynix var. Onu da tavsiye edebilirsin bence. Ben hatta ilk onu alacaktım aslında.