lepistes

Çalışkan
https://keenetic.com.tr/tr/keenetic-hopper

Bu modemi almayı düşünüyorum. Superonline kullanıyorum, modemin OpenWrt sayfasında desteği gözüküyor fakat diğer modemler gibi sürümler gözükmüyor. Snapshot sürümü gözüküyor, anlayamadım. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
OpenWrt sayfası açılmıyor ama Keenetic marka modellerde tek çip olmadığı için kurmak imkansız diye hatırlıyorum.

Kurmak için bileşen barındırıyor. Ama maalesef OpenWrt için dosyası yok. Veya yazılımından dolayı OW buna özel bir dosya yapmıyor diye hatırlıyorum.

Ayrıca OW ne için istediğini bilmiyorum. Eğer bufferbloat sorunu ise Keenetic yazılımı tek başına o sorunu çok rahat çözüyor. Hız sınırlama ayarı da yapınca mesela o testten en iyi değeri alabiliyorum.

Kurmak için bileşen barındırıyor. Ama maalesef OpenWrt için dosyası yok. Veya yazılımından dolayı ow buna özel bir dosya yapmıyor diye hatırlıyorum.

Ayrıca ow ne için istediğini bilmiyorum. Eğer bufferbloat sorunu ise Keenetic yazılımı tek başına o sorunu çok rahat çözüyor. Hız sınırlama ayarı da yapınca mesela o testten en iyi değeri alabiliyorum.

Biliyorsunuz Superonline'de sansür politikası çok kötü, Recep Baltaş'ın videosunda zapret kurarak modem üzerinden yasakları geçebiliyormuşuz bunu denemek için OpenWrt destekli modem bakıyorum.

Biliyorsunuz Superonline'de sansür politikası çok kötü, Recep Baltaş'ın videosunda zapret kurarak modem üzerinden yasakları geçebiliyormuşuz bunu denemek için OpenWrt destekli modem bakıyorum.
Recep bey elinde Asus modem olduğundan onun üzerinden anlatıyor. Open WRT gerek kalmadan galiba Keenetic'e Zapret yükleyebiliyorsunuz. Bağlantıda anlatmışlar. Ben Netspeed kullandığımdan garip sansüre takılmıyorum. Yani DNS ayarıyla bile Discord girebiliyorum. Ama bir ara bu Zapret olayını deneyeceğim.

Bir ara Keenetic ile iletişime geçip Keenetic modemler için bu Zapret'i anlatır mısınız? @Recep Baltaş

Recep bey elinde ASUS modem olduğundan onun üzerinden anlatıyor. Open wrt gerek kalmadan galiba Keenetic'e zapret yükleyebiliyorsunuz. Bağlantıda anlatmışlar. Ben Netspeed kullandığımdan garip sansüre takılmıyorum. Yani DNS ayarıyla bile Discord girebiliyorum. Ama bir ara bu zapret olayını deneyeceğim.

Bir ara Keenetic ile iletişime geçip Keenetic modemler için bu Zapret'i anlatır mısınız? @Recep Baltaş

Yardım için sağ olun.

https://keenetic.com.tr/tr/keenetic-hopper

Bu modemi almayı düşünüyorum. Superonline kullanıyorum, modemin OpenWrt sayfasında desteği gözüküyor fakat diğer modemler gibi sürümler gözükmüyor. Snapshot sürümü gözüküyor, anlayamadım. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Keenetic kendi içinde Entware desteği olduğu için
Openwrt yüklü olmadan openwrt paketlerini yüklemeye olanak tanır zaten.
Yani evet kendi içinde zapret yükleniyor.
Anlatımı zaten paylaşılmış ama destek oluruz.
Keenetiğin yazılım kanadı epey detaylı ve güçlü.Alabilirsiniz ben kn3811 ile ikili mesh yaptım ve zapret ile kullanıyorum.