512 GB versiyonunu 750 TL'ye satıyorlarsa direkt uzak durmak lazım bence. 1.000 TL'ye mis gibi 500 GB NVMe M.2 SSD alınıyor.@Caner Uncu, bu fiyata 512'likleri satıyorlar hocam. 1 TB'lıklar genelde 1500 civarında.
Detaylar
Kim cevapladı?Stebb
Uzman
Kaliteli ürünler var o fiyat bandında, ikinci el olarak alınacak ürün değil. Üstüne kar marjı koyulduğunda fiyatı anlamsızlaşıyor. 900'e 1 TB M2 Sata almıştım ben bir iki ay önce. Kurcalayınca iyi ürünler düşüyor.512 GB versiyonunu 750 TL'ye satıyorlarsa direkt uzak durmak lazım bence. 1.000 TL'ye mis gibi 500 GB NVMe M.2 SSD alınıyor.
Talha Yiğit
Yetkin
Kaliteli ürünler var o fiyat bandında, ikinci el olarak alınacak ürün değil. Üstüne kar marjı koyulduğunda fiyatı anlamsızlaşıyor. 900'e 1 TB M.2 SATA almıştım ben bir iki ay önce. Kurcalayınca iyi ürünler düşüyor.
Kurcalayınca çok iyi ürünler var evet, bu ürün arkadaşın aldığı gibi büyük ihtimalle Temu'dan alınma ve garantili kapalı kutu. Daha yeni ETS'ye güncelleme yaptık arkadalımla bende hem M.2 hem de SATA olduğu için rahat bir şekilde güncelliyorum. Fakat arkadaşım daha yeni bitirdi arada 10 dk var neredeyse bu yüzden ona önermeyi düşündüm.
EmirhanRadicus
Üstün
- Makaleler
- 1
Bugün Forza Motorsport oyununu denemek için bu SSD'ye yükledim ve böyle hata aldım
.
Hayatımda ilk defa böyle bir hata aldım.
Hayatımda ilk defa böyle bir hata aldım.
Hiç umurlarında bile olmadı 3 adrese de yazmıştım. Böylece sahte olduğunu doğrulayabiliriz, fason bile değil arkadaşlar direkt SAHTE.Kodak'a bir e-posta çekmiştim hala cevap vermediler bu SSD hakkında. Normalde böyle bir SSD modelini hiç çıkarmamışlar, Çin'de üretilip satılan fason malı da olabilir. Cevap gelirse konusunu açarım.
Ben direkt bilgisayara bağladım 400 500 MB hız değerleri veriyordu şu anda durumuna bakmadım herhangi bir okuma yazma işlemi de yapmadığım için iyi kötü demem doğru olmaz ama 400 500 MB hız değerlerini verdiğini söyleyebilirim ayrıca sıcaklık sensörü yok içinde ucuz olmasının bir sebebi de bu, oyun yükledikten sonra inceleme paylaşabilirim uzun kullanım olarak veya buraya ekleme yaparım bilmiyorum.
DragonSlayer
Yetkin
1TB olan versiyondan bir adet yeğenim için, bir adet de kendim için aldım. Ben şu an sorunsuz kullanıyorum ama yeğenimdeki SSD 10 günde bad sector verdi ve iade ettik.
Stebb
Uzman
1 yıldan fazla oldu ve kobay faresi hala çalışır durumda, üstüne W11 kurulu şekilde.Kobay faresi olarak Windows 11 kurdum ben buna, zaten acınası durumda olan bir WD Green kullanıyordum 120'lik SATA. Ondan da kötü olamaz düşüncesiyle girdim bu yola, çok da bir şey olacağını sanmıyorum. 1-2 yıl giderse bile memnun kalırım![]()
- Makaleler
- 7
Okunan ve yazilan toplamlar yanlis herhalde? Yanlis degilse SSD bayagi bi' iskence testine sokulmus gibi.1 yıldan fazla oldu ve kobay faresi hala çalışır durumda, üstüne W11 kurulu şekilde.

Bu da benimkinin durumlar. Hala sorunsuz calisiyor ve agzina kadar da dolu. Oyun diski olarak kullaniyorum.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
-
İstanbul içi yurt dışı iPhone satan mağaza veya telefoncu önerisi
- İskenderBüyük