Kol Antrenmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Recep Baltaş
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B

Adam bir paragrafta sporu özetledi. Helal olsun.

@Recep baltaş arka kol ve göğsün belli bölgeleri için kesinlikle dips veya ağırlıklı dips tavsiye edebilirim.

Hazır buradayken açayım. Dips yaparken ne kadar öne eğilirseniz o kadar göğüse vurur. Ne kadar dikleşirsenizde o kadar arka kola vurur.

Adam kas çalışıyor ben yiyip içerek ve yatarak bu yaşımda 88 kilo oldum.
Ben 70'im 75'e doğru gidiyorum spora başlamazsam göbek çıkacak iyice boyum da pek uzun değil pek

@Recep Baltaş Arka kol ve göğüsün belli bölgeleri için kesinlikle dips veya ağırlıklı dips tavsiye edebilirim.
Disp her göğüs antrenmanı sonrasında yapıyorum, çift 8 Kg zincir ile, 5 x 5 set ama ağırlığı artırmam gerekir mi?

@Recep Baltaş Testo Unit'in de bahsettiği gibi daha dik bir postür ile arka kola vurmasını sağlayabilirsin Ağabey. Onun haricinde alt ve kenar göğüslere de sağlam vuruyor fakat açı iki kas arasındaki etkiyi çok değiştiriyor. Antrenman sertliği de çok önemli. Son 2 setin sonunda 5 tekrar yerine tekrarları zorla. Örneğin 4.sette 6-7, 5.sette ise 8-9 tekrar zorlayarak parçala iyice kendini. Benim prensiplerim bu yöndeydi. Ne kadar şiddetli, o kadar sağlam.
+
Ayrıca çoğu kişide denk gelmediğim tabir var. Kuvvette dayanıklılık. Bir core veya normal kası çalıştırıp güçlendiriyoruz fakat estetik bulmuyorsak, bu kas öne çıkmıyorsa bence bunun sebebi kuvvette dayanıklılık. Kuvvette dayanıklılık, zorlanılan bölgeye genel olarak yakar.

Lateral Raise çalışıyor musun, Ağabey?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…