Kola yerine sağlıklı ne tüketilebilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Koneko Toujou
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 421
  • Etiketler Etiketler
    kola
Ben de yapay zeka kullanabiliyorum dostum teşekkür ediyorum bu arada da bana içlerinde yer alan madde zarar veriyor. Gidip kola bağımlısı birine şekersiz içecek iç kafana göre diyemem yani

Neden geri vites yapıyorsun? Ben bal gibi de diyorum ve arkasında da saglam kanıtlarla duruyorum. Sana zarar veriyorsa oraya yazacaksın, "kisisel alerjim var" diye. Bu, süte alerjisi olan birisinin "süt icmeyin" demesi gibi bir şey.

Nereden duyuyorsunuz bu saçmalıkları bilmiyorum ama sizin kafanızda kurduğunuz hayali zararlar yuzunden şekersiz icecek onermeyip sekerli içecege mi mahkum bırakalım insanlari? Adam bağımlıyım diyor, ne yapıp etse de kolaya geri döner. En azindan gidip 10'da 1'i bile zararı olmayan şekersiz halini icer.

Burada kanıtlarla konuşuyoruz, madem şekersiz içecek uzmanisin at bakayım hangi makaleden kaynakli onermiyorsun?

Churchill. Hem yapması kolay hem on numara tadı var.

Ben kola ve genel olarak diger sekerli icecekleri uzun suredir tuketmiyorum. Normalde caya seker atardim, o aliskanligi bile biraktim. Buz gibi sade maden suyu gom, cidden cok iyi gidiyor. Kinik, Beypazari, Kizilay Erzincan; bunlar iyidir.

İçinde bir çok markada Bor tespit edilmiş. Onlar da artık güvenli değil.
Maden suyunda bor oldugu zaten cok uzun zamandir biliniyordu. Yuzeysel ve yaniltici sosyal medya bilgilerine kanmayalim lutfen. Yasanan olay, Isvicre'ye gonderilen bir Beypazari serisinin Isvicre'nin standartlarindan daha yuksek bor icerdigi icin geri gonderilmesi. Bu maden suyunun guvenilir olmadigi anlamina falan gelmez. Sadece o ulkenin standartlarina uymadigi icin geri gonderildi. Turkiye'de ve tum dunyada gecerli olan bir durum degil. Her ulkenin standartlari, mevzuatlari farklidir. Gunde 1-2 sise icen kimse maden suyundan zehirlenmez. Gidip de bir oturusta 15 sise dikmiyorsan kafaya sorun yok yani.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…