Yer
İsrail
4 tane kargo gelecekti ama getirmediler. Üstüne teslim edildi deniliyor. Amazon'a yazdım, 2 Ocak'a kadar vakit verdiler. Gelmez ise tekrar gönderim veya para iadesi olur dediler.

Kolay gelsin kargo beni aramış ama açamadım ondan sonra oldu böyle bir sorun.

Bazı kargo çalışanları günlük kotalarını doldurmak için teslim edildi olarak gösterip sonradan getirebiliyorlar ya da geceye kadar dağıtım yapanları da oluyor. Belki gece gelir belki esnafa bırakmışlardır. Sizin imzanız olmadığı sürece sizi risk altında bırakan bir olay yok. Yarın tanımadığınız numaralardan gelen aramaları da açın büyük ihtimalle size ulaşırlar.

Bazı kargo çalışanları günlük kotalarını doldurmak için teslim edildi olarak gösterip sonradan getirebiliyorlar ya da geceye kadar dağıtım yapanları da oluyor. Belki gece gelir belki esnafa bırakmışlardır. Sizin imzanız olmadığı sürece sizi risk altında bırakan bir olay yok. Yarın tanımadığınız numaralardan gelen aramaları da açın büyük ihtimalle size ulaşırlar.
Anladım kargocunun kulağı çınlamıştır artık. Zaten bunlar ne kod alıyor ne bir şey direkt veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ulaşamayınca oraya buraya bırakıp gidiyor onlar. Komşuya, esnafa vb. sorun. Gelen SMS'te size teslim edildiği mi yazıyor?

Ulaşamayınca oraya buraya bırakıp gidiyor onlar. Komşuya, esnafa vb. sorun. Gelen SMS'te size teslim edildiği mi yazıyor?
Evet ama bir şey gelmedi bana.

Kolay gelsini de aradım özür dilediler bir hata olmuş olduğunu söylediler kayıt açtılar. Yarın gün içinde arayıp kargo gelebilir dediler.

Sms de bir tane kargo kodu yazıyor orası garip.

Amazona yazdım 2 ocak tarihine kadar gelmez ise ya tekrar gönderim ya da para iadesi olur dediler.

Kargo geldi. Adamlar adrese bakmadan başkasına vermiş kargoyu. :D Neyse eksiksiz geldi.

Son düzenleme: