Koleksiyonunu yaptığınız şeyler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Simon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 71
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
Ben Xbox kolları ile koleksiyon yapıyorum. Bir yandan da aslında almaya değer biri ne alsam dediği zaman önerebileceğim modelleri topluyorum.
Xbox 9. nesil kollardan almak istiyorum ama önce eski modelleri piyasada tükenmeden alıp daha sonra yeni modellere geçiyorum genellikle.

Ucuz bir şey olarak 8 bitdo ultimate C - Machenike G5 PRO - Vader 3 PRO ve Easy SMX X10

Bunlardan sadece içlerinde Easy SMX olan yok elimde. Onun değiştirilebilir ön paneli falan merak ettiriyor.

Bozuk para, sistemim için aldığım çeşitli parçaların sergilenebilir ve güzel olan kutuları, muhabbet kuşum için aldığım çeşitli zamazingolar vs olabilir.

Bir zamanlar Shell'in benzin alanlara hediye vermis oldugu Ferrari arabalari. Daha fazlasi vardi da tasinirken zarar gordu, cope attim mecburen. En soldaki alakasiz

Eki Görüntüle 57324
Bunlar çok iyiydi bende de var hâlâ ama lastikleri zarar gördü valla.

Bende taş koleksiyonu gibi bir şey var. Gittiğim her sahilden belki bir tane, belki bir avuç taş alıyorum.

Hot Wheels.
Eski telefonlar.
Eski oyun konsolları (5 tane falan).
Nintendo DS oyun kartuşları.
Eski oyun dergileri ve posterleri.
Eski bilgisayarlar.
.
.
.

CD, pek büyük değil şu anda ama sevdiğim bir şey bulursam alıyorum hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…