Xbox 9. nesil kollardan almak istiyorum ama önce eski modelleri piyasada tükenmeden alıp daha sonra yeni modellere geçiyorum genellikle.Ben Xbox kolları ile koleksiyon yapıyorum. Bir yandan da aslında almaya değer biri ne alsam dediği zaman önerebileceğim modelleri topluyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Ucuz bir şey olarak 8 bitdo ultimate C - Machenike G5 PRO - Vader 3 PRO ve Easy SMX X10Hocam sizce hangi gamepad modellerinin koleksiyonu yapılmalı? Bende Galatasaraylı ve Beşiktaşlı PS2, siyah, mavi ve kırmızı PS3, kırmızı, yeşil kamuflajlı, mavi kamuflajlı, siyah ve beyas PS4 kolu var XBOX kolu da alıp daha fazla genişletmek istiyorum kütüphaneyi.
8BitDo Ultimate 2C Kablosuz Denetleyici PC Windows 10 11 Android için Hall Etkisi Tetikleyicileri Joystick Ekstra Tamponlar Yeni Renk - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
Gamepad kablosuz oyun kontrolörü Machenike G5 Pro Elite Hall tetik Joystick mecha-dokunsal düğmeler anahtarı PC Android IOS için - AliExpress 44
EasySMX X10 Kablosuz Oyun Kumandası, PC için Mekanik Gamepad, Anahtar, Telefon, Akıllı TV, Hall Etkisi 3D Analog Çubuk Tetikleyici - AliExpress 44
2024 yeni Flydigi VADER 4 PRO/VADER 3 Bluetooth kablosuz Gamepad Hall lineer tetik anahtarı/PC/buhar/IOS oyunları ve Video oyunları - AliExpress 44
Bunlardan sadece içlerinde Easy SMX olan yok elimde. Onun değiştirilebilir ön paneli falan merak ettiriyor.
Bende öyle dandik bir kol vardı yalama olmuştu tak çıkar kısımları bunlar sağlamdır herhalde.Onun değiştirilebilir ön paneli falan merak ettiriyor.
Bunlar sağlam zaten insanlara öneride bulunabileceğim elde kalmayacak ürünlere bakıyorum ben.Bende öyle dandik bir kol vardı yalama olmuştu tak çıkar kısımları bunlar sağlamdır herhalde.
- Makaleler
- 1
Bozuk para, sistemim için aldığım çeşitli parçaların sergilenebilir ve güzel olan kutuları, muhabbet kuşum için aldığım çeşitli zamazingolar vs olabilir.
Alifer
Uzman
Bunlar çok iyiydi bende de var hâlâ ama lastikleri zarar gördü valla.Bir zamanlar Shell'in benzin alanlara hediye vermis oldugu Ferrari arabalari. Daha fazlasi vardi da tasinirken zarar gordu, cope attim mecburen. En soldaki alakasiz
Eki Görüntüle 57324
Bende taş koleksiyonu gibi bir şey var. Gittiğim her sahilden belki bir tane, belki bir avuç taş alıyorum.
Devrimci Kedi
Üstün
- Makaleler
- 1
Kral ben zekayı biriktiriyorum.Ben Pokémon kartı koleksiyonu yapmaya başladım. Sizin yaptığınız koleksiyonlar nelerdir?
Yeni konular
-
-
-
Yatak odası ve salon için uygun fiyatlı 12.000 ve 18.000 BTU klima önerisi
- Altuğ Karatekin
-
Amazon üzerindeki RTX 5080 satıcısı güvenilir midir?
- slakdvsvroowvwc18347
-
Yeni mesajlar
-
-
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- mortem.dll bulunamadı