Makaleler
1
Bazen kendi dertlerimizi veya anlık hislerimizi paylaşıyoruz ve sonra herkesin aklında öyle kalıyoruz. Bir kategori olsun ya da sadece ‘konu dışı' altında, dertlerimizi anonim biçimde paylaşabileceğimiz bir seçenek eklensin, sizce nasıl olur?

Ben buna ekstra iş yükü bineceğini hiç düşünmüyorum, normal konu onaylamaktan farkı olmayacak çünkü. Özellikle ''troll'' mü diye kafa yormasına zaten gerek yok, troll olan belli olur ve şutlanır, olmayan da onaylanır geçilir ne var bunda? İşi gücü bırakıp ''doğru mu söylüyor yoksa bizi mi kandırıyor acaba bu'' diye özellikle kafa yorulmayacak tabii ki. Demem o ki, konu dışı olduğu sürece ''babaannem camdan atladı'' tarzı dışında konuların bence mahsuru yok.

Forum zaten yeni olduğundan dolayı açılan konular bir hayli az, özellikle 12'den sonra açılan konu sayıları sabaha kadar bir elin parmaklarını geçmiyor. Yetkili üyelerinde fazlasıyla olduklarını düşünüyorum, sağ olsunlar sağ altı hiç boş görmedim gece açılan konular da hızlıca onaylanıyor.

Katılıyorum, bende sağlık olsun psikoloji olsun bu tarz konularda kendimden ve sorunlarımdan bahsediyorum ve böyle tanınmak istemiyorum, sadece yetkililerin görebileceği şekilde konu dışı, felsefe, psikoloji ve sağlık konularında anonim şekilde konu açabilelim. Bu özellik gelirse benim ve birçok kişi için süper olur. Trollük olacağını sanmıyorum. Yetkililer zaten konu açmadan önce inceliyor.

Anonim konu açmanın bir yararını söyler misin, "insanlar daha rahat eder" dışında bir şey.

Normal kullanıcı hesapları varken bile troll oluyor, bir de anonim konu açıp iyice mi azsınlar. Yönetim ve moderatörler görünce de anonimlik kalmıyor zaten, kötü niyetli bir moderatör (olduğunu varsayalım) alır yayar senin konunu ağzın açık izlersin. Recep Baltaş burada açıklıktan yanayken böyle bir özelliğin geleceğini düşünmüyorum. Kimseye bir yararı yok.

KızlarSoruyor kitlesini kim burada görmek ister?

Burada konuyu ne kadar tartışsam da ya ben kendimi anlatamıyorum, ya da arkadaşlar beni anlamak istemiyor. Daha fazla konuyu tartışmayacağım çünkü tartışma çıkacak. Herkese iyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Katılıyorum, bende sağlık olsun psikoloji olsun bu tarz konularda kendimden ve sorunlarımdan bahsediyorum ve böyle tanınmak istemiyorum, sadece yetkililerin görebileceği şekilde konu dışı, felsefe, psikoloji ve sağlık konularında anonim şekilde konu açabilelim. Bu özellik gelirse benim ve birçok kişi için süper olur. Trollük olacağını sanmıyorum. Yetkililer zaten konu açmadan önce inceliyor.
Hocam bu yaşadığın problemler de seni oluşturuyor, kimse dertsiz değil veya sorunsuz değil. Sırf anlattığın dertlerden dolayı sana ön yargı ile yaklaşılıp karakterini anlattığın olaylar ile sınırlandırıyorsa birisi o onun problemi. Sırf bunun için anonimlik bana saçma geliyor. Kaldı ki kimsenin senin veya benim derdimi kendi derdiymiş gibi benimseyip haftalarca, aylarca hatırlayacağını sanmıyorum. İnsanların kendi yaşantısı var, gün içinde unutulup gider. Moderatör yüküne değinmeyeceğim, orası çok açık bir konu ama bence gereksiz bir öneri ve bu öneri için moderatörlerin ekstra iş yapmaması gerektiğini düşünüyorum.