Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

4284

Uzman
Makaleler
1
Konu açarken dikkatimi çekti bu durum, resimleri istediğimiz gibi konumlandıramıyoruz. Örnek olarak: Resimde verdiğim gibi yapılabilir.

IMG_20240407_150259.webp

Artı 11 Eksi
Bu öneri için oylama duraklatıldı.
Konuları daha anlaşılabilir ve açıklayıcı yapabilir. Mantıklı bir öneri artıladım.

İlginç.
images (17).webp

images (17).webp
Oldukça ilginç.

Dediğinize benzer görüntüyü şu konuda görmüştüm, şaşkınlığımdan ötürü bayağı hatırımda kalmış:

Böyle bir görüntüyü elde edemedim, alıntılasam bile bozuluyor. Görsel, metnin genişliğini azaltamıyor. Bir yöntemi varsa bulamadım.

Onun dışında, metinle görselin toplam genişliği mesajın içinde olduğu kutuya sığdığı sürece:
  • Bilgisayarda görseli tutup metnin yanına sürükleyebilirsiniz.
  • Bilgisayarda veya mobil cihazda imleci görselin soluna getirip Backspace (karakter silme) tuşuna basabilirsiniz.
Görsel boyutunun, metnin yanına gelebilecek kadar küçük olması gerekiyor. Boyutu elle ayarlayabiliyorsunuz, görsele bastıktan sonra çıkan mavi çerçeveyle.

Sağa sola hizalama nasıl oluyor, attığım resimdeki gibi oluyor mu öyle?

Attığınız resimdeki gibi bir görüntü elde edemiyorum ancak görseli kendi başına ortalamak veya sağa hizalamak için şu işlemi yapabilirsiniz: İmleci görselin soluna veya sağına getirin ve ardından editördeki metin hizalama (Konumlama) özelliğini kullanın:

images (17).webp

images (17).webp
images (17).webp

Ana metinden bağımsız olarak görsel kendi başına hizalanıyor.

İlginç. Eki Görüntüle 33567

Eki Görüntüle 33567 Oldukça ilginç.

Dediğinize benzer görüntüyü şu konuda görmüştüm, şaşkınlığımdan ötürü bayağı hatırımda kalmış:

Böyle bir görüntüyü elde edemedim, alıntılasam bile bozuluyor. Görsel, metnin genişliğini azaltamıyor. Bir yöntemi varsa bulamadım.

Onun dışında, metinle görselin toplam genişliği mesajın içinde olduğu kutuya sığdığı sürece:
  • Bilgisayarda görseli tutup metnin yanına sürükleyebilirsiniz.
  • Bilgisayarda veya mobil cihazda imleci görselin soluna getirip Backspace (karakter silme) tuşuna basabilirsiniz.
Görsel boyutunun, metnin yanına gelebilecek kadar küçük olması gerekiyor.

Attığınız resimdeki gibi bir görüntü elde edemiyorum ancak görseli kendi başına ortalamak veya sağa hizalamak için şu işlemi yapabilirsiniz: İmleci görselin soluna veya sağına getirin ve ardından editördeki metin hizalama (Konumlama) özelliğini kullanın:

Eki Görüntüle 33567

Ana metinden bağımsız olarak görsel kendi başına hizalanıyor.
Zaten var mış bu özellik ama ben yapamamışım sanırım teşekkür ederim.

1712492215894.webp
Olmayan bir özellik. Kesinlikle eklenmeli.

Bir bardak su tarifi vereyim bari.
Öncelikle su edinmemiz lazım. Ülkenin belediyeleri malum olduğu için markete gidiyoruz. Ülkenin marketleri malum olduğu için TKK markete gidip su alıyoruz. Ekonomi malum, uygun olması için 5 litre alıyoruz. Eve geliyoruz. Suyu bardağa dolduruyoruz. Oturuyoruz. Besmele çekiyoruz. Görseldeki kurumun tavsiye ettiği şekilde suyu istediğimiz adette yudumla tüketiyoruz. Bardağı bulaşık makinesine koyarken ayağımız kapağını kapatmadığımız şişeye çarpıyor ve dökülüyor. Bu yüzden bir dahaki sefere işimiz bitince şişenin kapağını kapatıyoruz. Sonra aklımıza oruçlu olduğumuz geliyor. Bu yüzden bir dahaki sefere susadığımızda oruçlu olduğumuzu hatırlıyoruz.

Bir dahaki rehberde görüşmek üzere.

Eki Görüntüle 33576Olmayan bir özellik. Kesinlikle eklenmeli.

Bir bardak su tarifi vereyim bari.
Öncelikle su edinmemiz lazım. Ülkenin belediyeleri malum olduğu için markete gidiyoruz. Ülkenin marketleri malum olduğu için TKK markete gidip su alıyoruz. Ekonomi malum, uygun olması için 5 litre alıyoruz. Eve geliyoruz. Suyu bardağa dolduruyoruz. Oturuyoruz. Besmele çekiyoruz. Görseldeki kurumun tavsiye ettiği şekilde suyu istediğimiz adette yudumla tüketiyoruz. Bardağı bulaşık makinesine koyarken ayağımız kapağını kapatmadığımız şişeye çarpıyor ve dökülüyor. Bu yüzden bir dahaki sefere işimiz bitince şişenin kapağını kapatıyoruz. Sonra aklımıza oruçlu olduğumuz geliyor. Bu yüzden bir dahaki sefere susadığımızda oruçlu olduğumuzu hatırlıyoruz.

Bir dahaki rehberde görüşmek üzere.
Tamamdır hocam ben yapamamışım sanırım. 😁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.