İlginç.
Eki Görüntüle 33567
Eki Görüntüle 33567 Oldukça ilginç.
Dediğinize benzer görüntüyü şu konuda görmüştüm, şaşkınlığımdan ötürü bayağı hatırımda kalmış:
Bu yazımda Çerbobil dizisi hakkında dizide doğru ya da değiştirilen kısımlar için bir konu açmak istedim. İzlemeyenler için ''SPOİLER'' uyarısı vermek istiyorum. İlk önce bilmeyen yoktur diye düşünüyorum ama bilmeyenler için Çernobil nükleer reaktör kazasını özetlemek istiyorum. Çernobil...
techolay.net
Böyle bir görüntüyü elde edemedim, alıntılasam bile bozuluyor. Görsel, metnin genişliğini azaltamıyor. Bir yöntemi varsa bulamadım.
Onun dışında, metinle görselin toplam genişliği mesajın içinde olduğu kutuya sığdığı sürece:
- Bilgisayarda görseli tutup metnin yanına sürükleyebilirsiniz.
- Bilgisayarda veya mobil cihazda imleci görselin soluna getirip Backspace (karakter silme) tuşuna basabilirsiniz.
Görsel boyutunun, metnin yanına gelebilecek kadar küçük olması gerekiyor. Boyutu elle ayarlayabiliyorsunuz, görsele bastıktan sonra çıkan mavi çerçeveyle.
Attığınız resimdeki gibi bir görüntü elde edemiyorum ancak görseli kendi başına ortalamak veya sağa hizalamak için şu işlemi yapabilirsiniz: İmleci görselin soluna veya sağına getirin ve ardından editördeki metin hizalama (Konumlama) özelliğini kullanın:
Eki Görüntüle 33567
Ana metinden bağımsız olarak görsel kendi başına hizalanıyor.