Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Forumlar üzerinde farklı fikirlerin belirtilebileceğini biliyorsunuz, değil mi? Yanlış bilgi eki de bunun için var zaten. Üstelik tam bir çözüm istiyorsanız niye bir telefoncuya gitmediniz ki? Deneme yanılma yoluyla anlaşılıyor genel sorunlar.

Kişinin uyguladığı her şeyden kendi sorumludur. Burada insanlar sadece tavsiye verir. Bunun doğru olup olmadığını sen tartıp araştırıp karar vereceksin.

Burada "uzman" olup yaşadığınız sorunu bilmeyen insan da var, bilgisi az olmasına rağmen sizin sorununuzu çözebilecek insanlar da. Düşünsene; biri senin sorunun çözümü biliyor ama bu saçma etiketli yazılara yazma yetkisi olmadığından sana çözümü ulaştıramıyor.

Lütfen önerileri, öneri yapayım diye açmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
"Uzmanları" nasıl ayırt edeceğiz peki?

Hissedeceğiz.

O tik isteğe bağlı olacak. Yani tiki işaretlemezsen gene herkes yazabilecek. Ya da paralı abonelik sistemi olabilir. Techolay Premium gibi. Ayda 10-15 TL gibi ucuz fiyatı olur. Öncelikli erken destek ve tam uzman desteği gibi özellikler düşünülebilir.

Yanlış bilgi yanlış bilgi diye işaretlenir olur biter. Hindistan sistemi getirmeyelim foruma.

Uzmanların sana bakması gerekiyor, bize değil. 9. telefon konun sanırım bu. Ne zaman ban atılacak, bu kadar spam fazla değil mi?
Sanırım ilk defa sana hak veriyorum dostum. Gerekli konular onaylanmaz. Böyle saçma sapan konuları hemen onaylar bizim moderatörlerimiz. :)

Ayrıca arkadaşın ban yiyeceğini sanmıyorum.

Techolay'da birisinin tavsiyesi üzerine uyguladığım bir olay sonrası, daha yepyeni telefonumun şarj soketi zarar gördü. 4-5 dakikada bir %1 şarj ilerlemesi anormal bir durum.

Bu sorunu detaylandırmanız gerek gibi. Kilit nokta burası çünkü. Ne önerildi, ne yaptınız, ne oldu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.