Detaylar
Kim cevapladı?SadeceZinzap
Uzman
Koyu mavi olabilir.
Bence profil fotoğrafının etrafına bir çember olarak eklenip üstüne de KS yazılabilir. Bu hali ile ben de kim KS anlamıyorum gerçekten. Şöyle ama daha estetik bi şey olsa:
- Makaleler
- 1
Aslında o şeridin rengini özelleştirebilsek çok iyi olurdu. Ayarlara 5-10 tane renk seçeneği ile birlikte böyle bir şey eklenebiliyorsa süper olur. Ben ilk bakışta dikkat çekici olmasından dolayı koyu kırmızı ayarlamak istiyorum mesela.
Smmmhunter
Üstün
Konu sahibinin özellikle açık renkli bir profil fotosu varsa hiç görünmüyor. Bugün konuda 1-2 dakika konu sahibini aradım.
En azında profil fotoğrafımızın üzerine gelmeyecek bir logo konulması mantıklı olur. Çünkü illa kullanılan renk birinin fotosuyla çakışacak.
En azında profil fotoğrafımızın üzerine gelmeyecek bir logo konulması mantıklı olur. Çünkü illa kullanılan renk birinin fotosuyla çakışacak.
Kerim Demirkaynak
Uzman
Renkle alakalı. Arkaplan rengi siyah olmalı.Eki Görüntüle 92349
Varsayılan tema için çok sönük duruyor ve bence küçük. Çoğu zaman KS'nin kim olduğunu anlamıyorum. Bence daha belirgin hale getirmek için bir şeyler yapılabilir.
Şu şekilde:
Son düzenleme:
- Makaleler
- 7
Daha iyi olduğunu düşünüyorum şu an. Önerilere açığım.
- Makaleler
- 9
Mobilde şekli garip duruyor biraz. Sağ üst köşe düz değil. Bir tık fazla büyük birde. KS harfleri ortada değil.
Açık temada da metin rengi beyaz olabilir belki. Şu anki rengi seçmekte zorlandım. Beyaz daha güzel göründü gözüme bir de.
Daha iyi olduğunu düşünüyorum şu an. Önerilere açığım.
Karanlık tema kullanıyorum ve konu sahibi etiketi belli değil.
Yeni konular
-
HyperX Cloud 2 için döner menteşe nereden alınabilir?
- Paşam Hoşgeldin
-
-
-
Yatak odası ve salon için uygun fiyatlı 12.000 ve 18.000 BTU klima önerisi
- Altuğ Karatekin
-
Amazon üzerindeki RTX 5080 satıcısı güvenilir midir?
- slakdvsvroowvwc18347