Konu açarken sağ alt kısımda kaç karakter kullandığımızı görebiliyoruz. Bence çok güzel özellik olmuş. Konu için gelmişken aynısı mesaj yazarken de gelse bence iyi olabilir. Ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi belirtmekten çekinmeyin. İyi Sosyaller!
Bilerek kapatmıştım, açılmasının getirisi ve götürüsünü tartışalım isterseniz. Sağlayacağı fayda var, ne gibi zararları olabilir diye düşününce de aklıma gelmiyor bir şey.
Bilerek kapatmıştım, açılmasının getirisi ve götürüsünü tartışalım isterseniz. Sağlayacağı fayda var, ne gibi zararları olabilir diye düşününce de aklıma gelmiyor bir şey.
Bir nevi süs olsun diye konulmuş bir şey. Karakter sınırı falan olsa neyse diyeceğim de, sınır falan da yok. Ben pek sallamıyorum o kısmı. Kaldırılsa umurumda da olmaz açıkçası.Şu ana kadar sıfır fayda gördüm. Mobilde yazarken de text alanının içinde olması sebebi ile sağ alttaki kelimeleri yazarken o kelimeler karakter sayısı bölmesinin altında kaldı ve görmek için saçma sapan uğraşmam gerekti. Tilt etti ve işimi geciktirdi kısacası. Açıkçası kaç kelime yazdığım pek umurumda değil.