Konu açarken sağ alt kısımda kaç karakter kullandığımızı görebiliyoruz. Bence çok güzel özellik olmuş. Konu için gelmişken aynısı mesaj yazarken de gelse bence iyi olabilir. Ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi belirtmekten çekinmeyin. İyi Sosyaller!
Detaylar
Kim cevapladı?Webcam Kullanan İnsan
Yetkin
- Makaleler
- 1
Mantıklı, destekliyorum. Mesajı düzenlerken gözüküyor fakat mesaj yazarken gözükmüyor.
Beyazıt
Üstün
Bence de olabilir, kullanacak kesin olacaktır. Artıladım.
Bence karakter yazma işi çok gereksiz. Görsek ne olur, görmesek ne olur? Tuşlu telefon mu kullanıyoruz?
Tuşlu telefonla alakasını çözemedim fakat kendi adıma konuşmam gerekirse artılama sebebim şu oldu:
Konu için gelmişken aynısı mesaj yazarken de gelse bence iyi olabilir.
Bence de çok gerekli değil fakat hazır konu için gelmişken...
- Makaleler
- 43
Tuşlu telefonla alakasını çözemedim fakat kendi adıma konuşmam gerekirse artılama sebebim şu oldu:
Tuşlu telefonlarda da SMS vs. Atarken ne kadar harf yazdığımızı görebiliyorduk, o yüzden söyledim.
Bence de çok gerekli değil fakat hazır konu için gelmişken...
Bence konuyu açarken görmekte çok gereksiz, onu diyorum.
- Makaleler
- 3
SMS'lerin karakter limiti vardı. Hala da var ama kimsenin umurunda değil. Karakter sayısını aşarsanız paketinizden daha fazla adet düşüyordu. Hatta Türkçe veya escape edilmesi gereken karakter kullanırsanız karakter daha fazla yer kapladığı için sayı da ona göre değişiyordu.
mrb, nbr, slm gibi ifadeler o yüzden çıktı. Yoksa T9 ile yazması daha hızlı.Bence konuyu açarken görmek de çok gereksiz, onu diyorum.
E, gelmiş sonuçta.
- Makaleler
- 43
E, gelmiş sonuçta.Konuda varsa konu altındaki mesajlar için de olabilir.
Siz de haklısınız, konu açarken görebilip mesaj yazarken görememek biraz saçma.
- Makaleler
- 3
Konu açarken de görülüyormuş demek. Mesaj düzenlerken fark etmiştim ben 
- Makaleler
- 7
Bilerek kapatmıştım, açılmasının getirisi ve götürüsünü tartışalım isterseniz. Sağlayacağı fayda var, ne gibi zararları olabilir diye düşününce de aklıma gelmiyor bir şey.
Gelecekte anlamlanacak, üyelerimize fayda sağlamak adına sürekli çalışıyoruz zaten
Bence karakter yazma işi çok gereksiz, görsek ne olur görmesek ne olur? Tuşlu telefon mu kullanıyoruz?
Gelecekte anlamlanacak, üyelerimize fayda sağlamak adına sürekli çalışıyoruz zaten
- Makaleler
- 43
Gelecekte anlamlanacak, üyelerimize fayda sağlamak adına sürekli çalışıyoruz zaten![]()
Hee, ben anladım.
@Vavien.'ın da dediği gibi karakter limitini aşınca para alacaksınız, bu sayede Techolay büyüyecek, zengin olacak, Recep Bey Malibu'larda kahvelerini yudumlayacak.
Az çakal değilsiniz he.