Konu açarken sağ alt kısımda kaç karakter kullandığımızı görebiliyoruz. Bence çok güzel özellik olmuş. Konu için gelmişken aynısı mesaj yazarken de gelse bence iyi olabilir. Ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi belirtmekten çekinmeyin. İyi Sosyaller!
Detaylar
Kim cevapladı?Ben de bir aralar bu öneriyi açmayı düşünmüştüm. Artıladım.
Gelsin, zararı olmaz.
Konu açarken sağ alt kısımda kaç karakter kullandığımızı görebiliyoruz. Bence çok güzel özellik olmuş. Konu için gelmişken aynısı mesaj yazarken de gelse bence iyi olabilir. Ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi belirtmekten çekinmeyin. İyi Sosyaller!
Neden olmasın? Fareyi duvara fırlatıp artıladım. (RGB bozuldu ama değdi
Güzel olabilir. Artı.Konu açarken sağ alt kısımda kaç karakter kullandığımızı görebiliyoruz. Bence çok güzel özellik olmuş. Konu için gelmişken aynısı mesaj yazarken de gelse bence iyi olabilir. Ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi belirtmekten çekinmeyin. İyi Sosyaller!
- Makaleler
- 4
Mesajı düzenlerken sağ altta çıktığını hatırlıyorum ama getirilse hiç fena olmaz.
- Makaleler
- 1
Konu açarken sağ alt kısımda kaç karakter kullandığımızı görebiliyoruz. Bence çok güzel özellik olmuş. Konu için gelmişken aynısı mesaj yazarken de gelse bence iyi olabilir. Ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi belirtmekten çekinmeyin. İyi sosyaller!
Olabilir.
- Makaleler
- 43
Bence karakter yazma işi çok gereksiz, görsek ne olur görmesek ne olur? Tuşlu telefon mu kullanıyoruz?
Yeni konular
-
-
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-
-
-
-
-