Neye göre çok iyi monitör? Bu markayı ilk defa duydum, bilmediğim markayı çok da kullanmak istemem sırf Hz yüksek diye.
Sırf Hz yüksek diye konu açacak biri olmadığımı bilirsiniz biraz sosyalde geziyorsanız. Koorui, KTC'nin alt markası. KTC, cihazlar için paneller üreten oldukça köklü ve bilindik bir firma. Yüksek kontrast, güzel renk gamutu, iyi gecikme değeri, ve iyi bir sRGB değeri sunuyor. Bu fiyata rakipsiz desek yanlış olmaz. Bu bütçedeki önerdiğimiz çoğu monitör ile denk, en büyük artısı 320 Hz olması.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sırf Hz yüksek diye konu açacak biri olmadığımı bilirsiniz biraz sosyal de geziyorsanız. KOORUİ, KTC'nin alt markası. KTC, cihazlar için paneller üreten oldukça köklü ve bilindik bir firma. Yüksek kontrast, güzel renk gamutu, iyi gecikme değeri, ve iyi bir sRGB değeri sunuyor. Bu fiyata rakipsiz desek yanlış olmaz.

Onu demek istemedim yanlış anlamayın, şahsen bu markayı bildiğim için ve bu monitörü ilk defa gördüğüm için sadece almam dedim, çünkü aldıktan birkaç ay sonra neyle karşılaşacağımız belli değil. Cihaz iyi olabilir, özellikleri iyi olabilir ama güvenemiyorum ne yazık ki.

Onu demek istemedim yanlış anlamayın, şahsen bu markayı bildiğim için ve bu monitörü ilk defa gördüğüm için sadece almam dedim, çünkü aldıktan birkaç ay sonra neyle karşılacağımız belli değil. Cihaz iyi olabilir, özellikleri iyi olabilir ama güvenemiyorum ne yazık ki.
Sağlam monitör, inanın ki sırf ismi var diye herkesin güvenerek aldığı MSI ve ASUS Türkiye'deki en rezalet teknik servis ile çalışıyor, garanti sunmuyor bile. Birkaç ay sonra üretim hatası olmadığı sürece hiçbir sorun ile karşılaşmazsınız.

Sağlam monitör, inanın ki sırf ismi var diye herkesin güvenerek aldığı MSI ve ASUS Türkiye'deki en rezalet teknik servis ile çalışıyor, garanti sunmuyor bile. Birkaç ay sonra üretim hatası olmadığı sürece hiçbir sorun ile karşılaşmazsınız.

Anladım hocam teşekkürler, aldıktan birkaç ay sonra GameBooster gibi patlamasın da :D

1-2 ay içinde ürün almayı düşünüyordum, bunu bir değerlendirebilirim. İyice araştırmak lazım.