Korsan oyun etik midir?

• Oy verenlerin toplamı
    56
Oyun yapmak cidden çok zor ve yapımcılara bu konuda sonsuz saygı duyuyorum. Ufacık bir sahneyi yapmak için bile saatler harcarken adamlar sanat eseri gibi oyunlar yapıyorlar. Ancak paramı daha önemli durumlar için harcıyorum. Zorunlu ihtiyaçlara harcıyorum, oyun dediğin keyif işidir.Korsan oyunculuk etik değil elbette ama başka seçenek yok fiyatlar çok çok pahalı.

Göreceli bi' durum bu aslında. Burjuva kesimi etik değildir der ancak dar gelirli için aynı durum söz konusu değildir. Şahsen bana kalcak olsa satışta olmayan eski nesil oyunları oynamak daha müstahak benim için.
"Burjuva kesimi etik değildir der" demeniz bence kesinlikle yanlış. Eski nesil oyunları oynama konusunda haklısınız.

Sağlam bir yerden indirdikten sonra etik diyebiliriz. Bu konuda kurnazlık kazanıyor. Dünyada böyle zaten, kurnaz olmazsan kurnazlar seni harcar. Nasıl şu an Güneydoğu'da kaçak kullanırken sen bu adamların verdiği zararın açığını kapatıyorsan bu da öyle. Tabi artık devlet onlara müsaade etmiyor.

Korsan sayesinden 10'dan fazla oyun oynadım hayatımda hiç oynamadığım oyunlar oynadım ve güzel ucuzsa al pahalıysa korsana.

Konuyu biraz cortlatmış olacağım fakat yine de fikrimi belirtmek isterim. Korsan oyun oynadığımızda suçlu taraf biz olmuyoruz. Pek iyi bir örnek değil fakat şunu söyleyebilirim, uyuşturucuyu kullanan değil pazarlayan suçludur. Umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir.