Detaylar
Kim cevapladı?Herkesin dilindeki sitelerden oyunu indirip setup varsa kurarsın. Crack dosyası varsa kulağından tutup oyun dosyalarına atarsın oynarsın, crack dosyası yoksa crack gömülüdür direkt oynarsın. Bitti gitti. Atom parçalamıyoruz.
Ratchet 4
Yetkin
Hangi siteler meselaHerkesin dilindeki sitelerden oyunu indirip setup varsa kurarsın. Crack dosyası varsa kulağından tutup oyun dosyalarına atarsın oynarsın, crack dosyası yoksa crack gömülüdür direkt oynarsın. Bitti gitti.
DODI tercih ediyorum ben genelde. Fitgirl ne yapıyorsa setupları aşırı uzun sürüyor. Eskide kaldı onlar artık, internet yavaştı mecbur hard sıkıştırma gerekiyordu.Hangi siteler meselaKaşık tutan kadının Fitgirl adlı bir siteden olduğunu daha bugün öğrendim
Biraz daha detaylı anlatır mısınız?
Ratchet 4
Yetkin
Arkadaşlar, terimlerinize çok yabancıyım beDODI tercih ediyorum ben genelde. Fitgirl ne yapıyorsa setupları aşırı uzun sürüyor. Eskide kaldı onlar artık, internet yavaştı mecbur hard sıkıştırma gerekiyordu.
Yahu anlatıyorum ya neyini anlamadın?Arkadaşlar, terimlerinize çok yabancıyım beyok mu şunun bir videosu bulamadım ben
![]()
Ratchet 4
Yetkin
Yani bilmem, dodi modi falan diyorsunuz. Firgirl sitesine hiç giriş yapmadım, bir de oranın set up'ından bahsediyorsunuz falan filan.
NqrkOz 48
Üstün
- Makaleler
- 6
Tarayıcıya "FitGirl" yazdığında muhtemelen milyon tane fake malware site çıkar, bodoslama bulamazsın, benim yönlendirdiğim kanallar aracılığıyla öğrenebilirsin, hatta FitGirl'den daha iyi siteler mevcut, belki hiç FitGirl kullanmana gerek kalmaz.Hangi siteler meselaKaşık tutan kadının Fitgirl adlı bir siteden olduğunu daha bugün öğrendim
Biraz daha detaylı anlatır mısınız?
Genellikle yavaş interneti olanlar için önerilir.
Yani bilmem, dodi modi falan diyorsunuz. Firgirl sitesine hiç giriş yapmadım, bir de oranın set up'ından bahsediyorsunuz falan filan.
Normal bir program indirirsin. Atıyorum Discord. İlk kurulum için açarsın kurulur. Setup o işte. FitGirl'in fake sitesi var da DODI'nin rastlamadım. Google'a DODI yazınca en üstte çıkana girebilirsin.