Herkesin dilindeki sitelerden oyunu indirip setup varsa kurarsın. Crack dosyası varsa kulağından tutup oyun dosyalarına atarsın oynarsın, crack dosyası yoksa crack gömülüdür direkt oynarsın. Bitti gitti.
Hangi siteler mesela:D Kaşık tutan kadının Fitgirl adlı bir siteden olduğunu daha bugün öğrendim:D Biraz daha detaylı anlatır mısınız?

Reddit'te r/Piracy, r/PiratedGames ve r/FREEMEDIAHECKYEAH subredditlerinin about kısmında megathreadleri bulunuyor, onları iyice okuyarak öğrenebilirsin, en basit böyle anlatabilirim sana.

Hangi siteler mesela:D Kaşık tutan kadının Fitgirl adlı bir siteden olduğunu daha bugün öğrendim:D Biraz daha detaylı anlatır mısınız?
DODI tercih ediyorum ben genelde. Fitgirl ne yapıyorsa setupları aşırı uzun sürüyor. Eskide kaldı onlar artık, internet yavaştı mecbur hard sıkıştırma gerekiyordu.

Tarayıcıya "FitGirl" yazdığında muhtemelen milyon tane fake malware site çıkar, bodoslama bulamazsın, benim yönlendirdiğim kanallar aracılığıyla öğrenebilirsin, hatta FitGirl'den daha iyi siteler mevcut, belki hiç FitGirl kullanmana gerek kalmaz.

Genellikle yavaş interneti olanlar için önerilir.

Yani bilmem, dodi modi falan diyorsunuz. Firgirl sitesine hiç giriş yapmadım, bir de oranın set up'ından bahsediyorsunuz falan filan.

Normal bir program indirirsin. Atıyorum Discord. İlk kurulum için açarsın kurulur. Setup o işte. FitGirl'in fake sitesi var da DODI'nin rastlamadım. Google'a DODI yazınca en üstte çıkana girebilirsin.