Türkiye'de yaşıyoruz, TL kazanmayanları ilgilendiren bir durum yok bence. Zaten Türk forumu.
Steam, Türkiye’de dolar ile satış yapıyor. Epic Games üzerinde 800 TL gibi daha düşük bir sınır ile karşılaşırken aynı sınırın Steam üzerinde 35 dolar olması çok saçma değil mi? Steam’deki sınır niye 25 dolar değil?

1713545001183.webp

Steam, Türkiye'de dolar ile satış yapıyor. Epic Games üzerinde 800 TL gibi daha düşük bir sınır ile karşılaşırken aynı sınırın Steam üzerinde 35 dolar olması çok saçma değil mi? Steam'deki sınır niye 25 dolar değil?

Dolar kuruna geçti. Birkaç şirketin kararı neden TL kullanan Türkleri böyle etkilesin?

Dolar kuruna geçti. Birkaç şirketin kararı neden TL kullanan Türkleri böyle etkilesin?
Bu sitedeki kuralın saçmalığından bahsediyordum. “800 TL veya 35 dolar” şeklinde saçma sapan bir kural var. Doları TL’ye çevirdiğinizde yaklaşık 1140 TL ediyor. Steam’de 30 dolara bir oyun görürsem destek isteyebilmem gerekiyor ama diğer para birimi için “35 dolar” diye özellikle belirtilmiş. Satın alırsam ve kredi kartımdaki USD ekstremi kapatırsam kartımdan 977 TL çekilecek. O zaman destek isteyebilmem gerekli. Türkleri etkilemek ile alakası nedir?

Korsan oyun önerisi yersiz olsa da korsan oyuna destek kuralını bile daha düzgün bir şekilde ayarlayamamışlar. Öncelikle onu düzeltmeleri gerekiyor.

Son düzenleme:
Bu sitedeki kuralın saçmalığından bahsediyordum. “800 TL veya 35 dolar” şeklinde saçma sapan bir kural var. Doları TL'ye çevirdiğinizde yaklaşık 1140 TL ediyor. Steam'de 30 dolara bir oyun görürsem destek isteyebilmem gerekiyor ama diğer para birimi için “35 dolar” diye özellikle belirtilmiş. Satın alırsam ve kredi kartımdaki USD ekstremi kapatırsam kartımdan 1140 TL çekilecek. O zaman destek isteyebilmem gerekli. Türkleri etkilemek ile alakası nedir?

Korsan oyun önerisi yersiz olsa da korsan oyuna destek kuralını bile daha düzgün bir şekilde ayarlayamamışlar. Öncelikle onu düzeltmeleri gerekiyor.

Evet sonradan katıldım ama pek anlaşılamamış. Fiyat limitiyle ilgili bir konu açtım da bildirimleri karıştırmışım onun da dalgınlığıyla garip yazmışım.