Korsan oyun oynarken garip hissediyor musunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Genesis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 46
  • Görüntüleme Görüntüleme 898
  • Etiketler Etiketler
    korsan oyun
Parasını verdiğim orijinal oyunu hesabıma ekleyebilmek için yarım saatten daha fazla dil döktüğümü düşünürsek tam tersi. Orijinal oynarken çok garip hissediyorum, enayi gibi. Adamlara para vermeme rağmen çıkan en ufak sorunda sorunu çözmek dışında her şeyi yapıyorlar.

Persona oyununu bilmiyorum ama ablaya sordum şimdi Persona 5 Tactica isimli bir oyun var diyor.

Ayrıca Royal olanı, Strikers olanı da varmış mesela. Persona 4 de varmış. Yani Persona isimli bazı oyunlar varmış ablamızda.
3 kafali mitolojik bir yaratik var hani biliyo musunuz? En guzeli o, onda kasik tutan abla da var DIDO gold cikolatasi da var. Hatta daha neler neler var.

3 kafali mitolojik bir yaratik var hani biliyo musunuz? En guzeli o, onda kasik tutan abla da var DIDO gold cikolatasi da var. Hatta daha neler neler var.
Benim bu konuda repertuarım fazla geniş değil. Bizim ablayla sohbet edip beraber DİDO çikolatası yemek bana yetmişti şimdiye kadar. Ama 3 kafalı mitolojik yaratık da güzel diyorsan, bir ara tanışırız kendisiyle. Değişiklik olur.

Evet, kendimi daha iyi hissediyorum. Çok havalı bir his :cool:

Parasını verdiğim orijinal oyunu hesabıma ekleyebilmek için yarım saatten daha fazla dil döktüğümü düşünürsek tam tersi. Orijinal oynarken çok garip hissediyorum, enayi gibi. Adamlara para vermeme rağmen çıkan en ufak sorunda sorunu çözmek dışında her şeyi yapıyorlar.
Doğru. Korsan oyunda gördüğün muamele daha iyi. Hatta bu durum hakkında bir konu açmıştım geçenlerde.

Son düzenleme:
Bugün ilk defa korsan oyun oynadım. Başka HDD taktım ve korsan oyunları indirdim. Ama normalde aldığım oyun beni daha iyi hissettiriyordu. Oynadığım zaman daha garip hissettim ama daha da bulandırıcı hissettim. Sizde de böyle bir his oldu mu?

Bazen Steam'den kaldırılan oyunları korsan oynarım bir taneside bu.

Deadpool_video_game_cover.webp

Geri
Yukarı Alt