- Makaleler
- 1
ASUS Cerberus.
Pardon. Tamam tamam Hidraymış, ben de severim şarkılarını.
Bulmussun iste, az Google kurcala bulursun oyunlari baslatan bir şey bu.
ASUS Cerberus.
Pardon. Tamam tamam Hidraymış, ben de severim şarkılarını.
@13021, ablamızda aradığını bulamazsan eğer dido çikolatası da yiyebilirsin. Tadı fena değil.
Site olduğunu düşündüm o yönde araştırınca çıkmadı.Bulmussun iste, az Google kurcala bulursun oyunlari baslatan bir şey bu.
Ya boyle ne bileyim GOG Galaxy Launcher, Lutris Launcher gibi dusun. Az kaldi carpilacaz artik.Site olduğunu düşündüm o yönde araştırınca çıkmadı.
Arkadaş zaten Hidra'nın şarkılarının güzel olduğunu öğrendi.Ya boyle ne bileyim GOG Galaxy Launcher, Lutris Launcher gibi dusun. Az kaldi carpilacaz artik.
Korsan kullanmak her zaman daha avantajlı. En azından oyunu oynama lisansına değil direkt olarak oyunun bir kopyasına sahip oluyorsunuz.Biz oyunları satın almıyorsak ve kiralıyorsak o zaman korsan kullanmakta hırsızlık değil bu bir.
İkincisi, sen ekmek satıyorsun diyelim ben o ekmeği senden alırsam çalmış olurum ama ben o ekmeği kopyalasam ve bedava alsam bu hırsızlık olmaz. Senin ekmeğinin kopyasını alıp bedava kullanıyorum ve sen hala o ekmeği satabiliyorsun yani senden bir şey eksilmiyor bu hırsızlık değil kopyalamak.