Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Detaylar
Kim cevapladı?cartel
Yetkin
Bu sorumluluk korsan ürün indiren ve öneri isteyen kişinin elinde olmalı. Korsan indirecek kişi riskleri kabul etmeli. Korsanla ilgili bir konu açılacağında üstte uyarı ekranı çıkıp 'Riskleri okudum, kabul ediyorum' şeklinde bir şey çıkabilir.Bence korsan hepten kısıtlanmalı çünkü virüs vs. olaylarıyla başımız ağrıyabilir.
Son düzenleme:
SF26
Üstün
PiratedGames dışı korsan kısıtlanmalı dememin sebebi o zaten?Bence korsan hepten kısıtlanmalı çünkü virüs vs. olaylarıyla başımız ağrıyabilir.
Aynen öyle, bu sefer AnkerGames gibi siteler sıkıntı yaşıyor.Güvenliği kanıtlanmamış korsan sitelerin önerilmesine yasak getirilmesi gerektiği kanaatindeyim ben de.
Korsan içerikler bir Forum sitesinin kalitesini düşürür.
- Makaleler
- 14
İyi bir ülkede yaşasaydık: Kesinlikle katılıyorum. 
Şu anki yaşadığımız ülkede: Kesinlikle katılmıyorum.
Almaya gücümüzün yetmediği belirli içeriklerde temiz bir şekilde ve adabıyla korsan desteği verilebilir.
Şu anki yaşadığımız ülkede: Kesinlikle katılmıyorum.
Almaya gücümüzün yetmediği belirli içeriklerde temiz bir şekilde ve adabıyla korsan desteği verilebilir.
Kesinlikle.Bu sorumluluk korsan ürün indiren ve öneri isteyen kişinin elinde olmalı. Korsan indirecek kişi riskleri kabul etmeli. Korsanla ilgili bir konu açılacağında üstte uyarı ekranı çıkıp 'Riskleri okudum, kabul ediyorum' şeklinde bir şey çıkabilir.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 5
Sadece PiratedGames'in megathread'iyle olmaz. Kaynaklar çok sınırlanmış olur. Elbette bu listede bulunan siteler dışında bir siteye de ihtiyaç olabilir. Öneri yapan arkadaşların dikkatli, indirecek kişilerin de bilinçli olması lazım bu konularda. Öneriyi eksiledim hocam, kusura bakma.
Rav3nnd
Deneyimli
- Makaleler
- 4
Zaten belirli kısıtlamalar getirilmiş ve belirli şekilde müsaade edilmiş ve eminim ki moderasyon denetliyordur(öyle umuyorum(!)).
Ülkemizin durumu dürüst olmak gerekirse pek iç açıcı değil. Bu yüzden korsana kısıtlamalar eşliğinde izin verilip müsaade edilmeli fikrindeyim ama eğer tüm bunlara rağmen kötüye kullanım olursa tabii ki müdahale de olmalıdır. Sadece "şu siteler" demek büyük bir kısıtlama demektir.
Ülkemizin durumu dürüst olmak gerekirse pek iç açıcı değil. Bu yüzden korsana kısıtlamalar eşliğinde izin verilip müsaade edilmeli fikrindeyim ama eğer tüm bunlara rağmen kötüye kullanım olursa tabii ki müdahale de olmalıdır. Sadece "şu siteler" demek büyük bir kısıtlama demektir.
Takdir edersiniz ki amacımız sizlere daha iyi hizmet verebilmek ve Sosyal'i herkes için okunabilir kılmak. Bu nedenle Türkçe ve imla kurallarına önem vermekteyiz. Anlayışınız için teşekkürler. İşte Techolay.net'te uymanızı istediğimiz bazı kurallar:
Yazım ve Dil Kuralları
- Türkçenize özen gösterin ve Türkçe harf kullanın. Yabancı harfler ve "k" yerine "q" gibi değişiklikler yapmayın. V yerine W kullanmayın, dili çarpıtan yazımlara izin vermiyoruz.
- Noktalama işaretlerine dikkat edin. Cümleye büyük harfle başlayın, nokta ile bitirin.
- Bütün sorunuzu tek bir...
- Korsan içeriklere link vermeyin, istemeyin, orijinal kullananlara hakaret etmeyin. Korsan oyunlara teknik destek vermek bazı istisnai durumlar hariç yasaktır. Bu istisnalar:
- Kullanıcının ilk konusu.
- Oyun hiçbir dijital platformda satılmıyor.
- Kullanıcı ilk kez korsan konusu açacaksa ve bu konuda da sistemsel bir sorun söz konusuysa destek verilebilir.
- Oyunun fiyatı 1.000 TL veya $30 üstündeyse destek verilebilir.
SF26
Üstün
Sanırım mesajım net anlaşılmamış; Bahsi geçen sitelerin dışındaki neredeyse tüm siteler virüs vb. şeyler içeriyor, bahsi geçen sitelerin güvenilirlikleri hakkında kimsenin çekincesi yok.Sadece "şu siteler" demek büyük bir kısıtlama demektir.
PiratedGames genel bir megathread içeriyor, eklemeleri repütasyonlara bağlı olarak yapmaya devam edebiliriz. Güvenilirliği buradaki kullanıcılarca '+' almış siteler eklene eklene kısıtlamaları daha da azaltırız.Sadece PiratedGames'in megathread'iyle olmaz. Kaynaklar çok sınırlanmış olur. Elbette bu listede bulunan siteler dışında bir siteye de ihtiyaç olabilir. Öneri yapan arkadaşların dikkatli, indirecek kişilerin de bilinçli olması lazım bu konularda. Öneriyi eksiledim hocam, kusura bakma.
- Makaleler
- 5
@SF26, PiratedGames'in megathread'i genel değil aslında. Yalnızca video oyunu siteleri içeriyor PiratedGames. Genel bir megathread arayışındaysak r/Piracy'nin megathread'i daha iyi olur. Orada her türlü korsan içerik sitesi bulunuyor çünkü. Yine de oradan bağımsız bir forumun yalnızca bir subreddit'in hazırladığı megathread'i baz alması mantıksız olur. Dediğim gibi, öneren kişi de indiren kişi de dikkatli ve bilinçli olursa böyle bir şeye gerek kalmaz.
Yeni konular
-
-
-
-
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-
-
-
-