Bayramdan sonra spor salonuna yazılayım o zaman yoksa söylediğinize göre bi işe yaramaz bu creatine tek başına. Peki ortalama etkiyi görmek için ne kadar bir süre geçmesi gerekli? 2 ay?
2-3 haftaya güç anlamında daha fazla set yapmaya başlarsın. 1 ayda filan normal kazanacağına göre görünüş olarak farkını koyar.

2-3 haftaya güç anlamında daha fazla set yapmaya başlarsın. 1 ayda filan normal kazanacağına göre görünüş olarak farkını koyar.
Peki bu attığım creatine alınır mı?

Aromasızlar da var mış onları önerenler de var bilemedim.

Spora gitmeden düzenli olarak günlük kreatin kullansam bir nebze faydasını görür müyüm? 18 yaşında, 180 boyunda ve 69-71 kilo bandındayım. Kilom çok yok ve biraz sıska duruyorum. İnternette okuduklarıma göre biraz iri gösteriyormuş. Etkisini görür müyüm?
Vücuda ve beyin fonksiyonlarına da bir sürü faydası var. Antrenmanlı antrenmansız imkanı olan herkesin kullanması gereken bir takviye bence.

Vücuda ve beyin fonksiyonlarına da bir sürü faydası var. Antrenmanlı antrenmansız imkanı olan herkesin kullanması gereken bir takviye bence.
Hiç spor yapmayanlara da öneriliyor zaten hocam. Ancak ben hiç bir zaman yükleme denen saçmalığı yapmadım ki zaten yükleme diye bir şey yok aslında, bu yanlış biline bir şey. 2-5 mg arasında kafidir. 5 mg ideal, 2.5-4 litre arasında da su içildiğinde tertemiz bir takviyedir.