Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Hayır, etkilenmez. Etkileyecek unsurlar:
gibi hususlardır.
- Düzenli bir gelir beyan etmeniz,
- Kredi notunuz,
- Kredi kartınızı ne sıklıkla kullandığınız,
- Kaç yıllık müşteri olduğunuz,
gibi hususlardır.
gibi hususlardır.
- Kredi notunuz,
gibi hususlardır.
Veira 50
Üstün
- Kredi notunuz,
gibi hususlardır.
Anladım, sağ olun.
Etkileyebilir neden etkilemesin ki? Banka hesaptaki yüklü parayı görünce yüksek limit vermek için istekli olabilir.
Veira 50
Üstün
İkilemde kaldığım nokta buydu. Bir ara Garanti MH'leri ile konuşmuştum limit arttırımı ile ilgili. Hesaba para giriş çıkışı etkiler demişti. Emin olmak adına buraya da sormak istedim. En temizi MH'lerini tekrar aramak olacak sanırım. Ya da Garanti'den devam edeceğim.Etkileyebilir neden etkilemesin ki? Banka hesaptaki yüklü parayı görünce yüksek limit vermek için istekli olabilir.
Hesaba yüklü miktarda para girişleri bankanın aklını çeler ve yüksek limit vermesi için teşvik oluşturur. Devlet bankaları dışında birçoğu geliri bile umursamıyor. He bazıları durduk yere müşterinin üzerini çizer ve ne yaparsan yap limit vermez bunu her banka yapabilir.İkilemde kaldığım nokta buydu. Bir ara Garanti MH'leri ile konuşmuştum limit arttırımı ile ilgili. Hesaba para giriş çıkışı etkiler demişti. Emin olmak adına buraya da sormak istedim. En temizi MH'lerini tekrar aramak olacak sanırım. Ya da Garanti'den devam edeceğim.
Veira 50
Üstün
Anladım. En azından limit hatırı sayılır değere ulaşana kadar paramı Garanti'de tutup, ihtiyaç halinde Nays'a çekerek para transferi yapmayı planlıyorum. Böylesi daha mantıklı gibi.Hesaba yüklü miktarda para girişleri bankanın aklını çeler ve yüksek limit vermesi için teşvik oluşturur. Devlet bankaları dışında birçoğu geliri bile umursamıyor. He bazıları durduk yere müşterinin üzerini çizer ve ne yaparsan yap limit vermez bunu her banka yapabilir.
Resmi veriler ve kurallar ile konuşmalıyız. O yüzden etkilemez dedim çünkü böyle bir veri yok. Dediğiniz teoride mümkün olabilir ona bir şey diyemem.Etkileyebilir neden etkilemesin ki? Banka hesaptaki yüklü parayı görünce yüksek limit vermek için istekli olabilir.
@Veira
Resmi veriler ve kurallar ile konuşmalıyız. O yüzden etkilemez dedim çünkü böyle bir veri yok. Dediğiniz teoride mümkün olabilir ona bir şey diyemem.
@Veira
Sizinkisi yapay zeka yanıtı gibi olmuş, her şey resmiyette yazılı diye bir kural mı var?
Sizinkisi yapay zeka yanıtı gibi olmuş her şey resmiyette yazılı diye bir kural mı var?
Cevabı verirken araştırıp, en açıklayıcı halde yazdım. AI gibi olduysa ne mutlu bana, demek ki güzel yazmışım. Cevap verirken resmi kaynaklara göre cevap verilmeli çünkü bu konu bir banka konusu.