Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Kredi Kartınız > Kredi Kartı İşlemleri > Kart Ayarları > Fazla Ödeme Aktarımı

Daha sonrasında gereken aktarmayı yapabilirsiniz.
Otomatik limit artışı olsa idi eger size 15 gün öncesinden SMS ile bilgilendirme gelirdi. Ekstrenizde borç kısmı -923 TL olarak görünme mi?

0 TL olarak görünmekte ancak şunu fark ettim ki devreden bakiye yazılmış ve limitimdeki 924,16 ile devreden bakiyedeki tutar kuruşu kuruşuna aynı. Bu ne demek oluyor?

0 TL olarak görünmekte ancak şunu fark ettim ki devreden bakiye yazılmış ve limitimdeki 924,16 ile devreden bakiyedeki tutar kuruşu kuruşuna aynı. Bu ne demek oluyor?
Önceki aylarda dediğim gibi gelen bir iade veya fazladan ödemeniz var ise bu bakiye devretmiş.

Bankamıza gore "Artı bakiye iade" secenegi olması lazım. Hangi bankayı kullanıyorsunuz?

Kredi Kartınız > Kredi Kartı İşlemleri > Kart Ayarları > Fazla Ödeme Aktarımı

Daha sonrasında gereken aktarmayı yapabilirsiniz.

Peki bunu yaptığımda ne olacak tam olarak? Anlayacağım limitim normal haline gelecek ancak devreden bakiye sıfırlanacak. Devreden bakiye tam olarak ne oluyor?

Peki bunu yaptığımda ne olacak tam olarak? Anlayacağım limitim normal haline gelecek ancak devreden bakiye sıfırlanacak. Devreden bakiye tam olarak ne oluyor?
Devreden bakiye şu olmaktadır:

Örnek ekstre kesim tarihiniz 10 Mart
Siz 10 Nisan ile 10 Mart arasında 5.000 TL harcama yaptınız ve aynı zamanda bu tarihler arasında 5.250 TL ödeme yaptınız. Bu durumda 10 Mart tarihinde kesilen ekstrenizde devreden bakiye -250 TL olarak görünecektir. Yani sizin bankadan 250 TL alacağınız var demektir.

Bunu yaptığınızda hesabınıza fazla bakiye nakit olarak geçecektir.