Detaylar
Kim cevapladı?Öğrenci olduğum için 2000 TL (maalesef) ve yetmiyor. Ziraat hesabım da var, onlar da vermiyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
creazy
Başarılı
Neden vermiyorlar?Öğrenci olduğum için 2000 TL (maalesef) ve yetmiyor. Ziraat hesabım da var, onlar da vermiyor.
Bilmiyorum, bir sebep de belirtmiyorlar. Gelirim yok, sanırım ondan. Öğrenciler için verdikleri kredi kartının da şartı var. KYK burs veya kredi ücreti almış olmam gerekiyormuş. Saçma sapan işler.
creazy
Başarılı
Bilmiyorum, bir sebep de belirtmiyorlar. Gelirim yok, sanırım ondan. Öğrenciler için verdikleri kredi kartının da şartı var. KYK burs veya kredi ücreti almış olmam gerekiyormuş. Saçma sapan işler.
Geliri olmayan, işsiz ya da öğrenci olan arkadaşlarım var, onlar bile 15–20 bin TL limitli kredi kartı alabiliyor. Size neden 2 bin TL verildiğini anlamadım açıkçası. Arkadaşım öğrenci, hiçbir geliri yok ama kredi kartı limiti 30 bin TL.
- Makaleler
- 1
Kullanmıyorum. 
Halkbank'ta da öğrenci kartı var. 2 yıl falan oldu, başvurmuştum. 2.000TL verdiler, anlamıyorum ben de neden bu kadar düşük veriyorlar. 4.000TL yeter bana aslında ancak hiçbir şekilde limiti de arttırmıyorlar. Düzenli borcunu ödüyoruz falan ama yok.Geliri olmayan, işsiz ya da öğrenci olan arkadaşlarım var, onlar bile 15–20 bin TL limitli kredi kartı alabiliyor. Size neden 2 bin TL verildiğini anlamadım açıkçası. Arkadaşım öğrenci, hiçbir geliri yok ama kredi kartı limiti 30 bin TL.
creazy
Başarılı
Halkbank'ta da öğrenci kartı var. 2 yıl falan oldu, başvurmuştum. 2.000TL verdiler, anlamıyorum ben de neden bu kadar düşük veriyorlar. 4.000TL yeter bana aslında ancak hiçbir şekilde limiti de arttırmıyorlar. Düzenli borcunu ödüyoruz falan ama yok.
Garanti öneririm.
monitortavsiye01
Becerikli
3 farklı kart toplam 1 milyon TL