Kafa alt coinler (XRP, ETH...gibi) ve Bitcoin haricindekilere yatırım yapmayın. Öğrenene kadar bu en az 1 yıl, kaybettiğinizde umurunuzda olmayacak miktarlarda yatırım yapın. Sık sık al-sat yapmayın. Umursamamayı ve günde 10 kere kontrol etmemeyi öğrenin.

Bence en başta finansal okur yazarlığınızı geliştirin, ardından analizler hakkında kendinizi geliştirin.

Mümkünse "2 kat kazandıracak coin" gibi başlıklara inanmayın, en başta ekonomik bilgisi olan kişileri takip edin, yaptığınız hataları öğrenin.

Zarardan kâr elde edebileceğinizi unutmayın. Alım-satım öncesinde nerden, ne kadar risk alacağınıza karar verin. Düşüşten erken çıkarsanız kâr demektir, her zaman yükşelise yetişemezsiniz.

Bence en başta finansal okur yazarlığınızı geliştirin, ardından analizler hakkında kendinizi geliştirin.

Mümkünse "2 kat kazandıracak coin" gibi başlıklara inanmayın, en başta ekonomik bilgisi olan kişileri takip edin, yaptığınız hataları öğrenin.

Zarardan kâr elde edebileceğinizi unutmayın. Alım-satım öncesinde nereden, ne kadar risk alacağınıza karar verin. Düşüşten erken çıkarsanız kâr demektir, her zaman yükşelise yetişemezsiniz.

Bilgiler öğreneceğim yerler var mı acaba? Hangi uygulamayı kullanmalıyım Binance iyi midir?

Bilgiler öğreneceğim yerler var mı acaba? Hangi uygulamayı kullanmalıyım Binance iyi midir?
Kaynak olarak ne istemektesiniz, biraz daha detay verir misiniz?

Binance şu an en güvenilir borsa. Kullanıcı sayısı çok olduğu için istenildiği zaman manipülasyon yapılması düşük ihtimal. Benim önerim banka hesabınızdan Binance TR hesabınıza TL gönderin. TL'yi stablecoin (belirli bir para birimine sabitlenmiş coin) alın, USDT (dolara sabitli stablecoin) meseka ardından Binance hesabınıza transfer edin. İşlemlerinizi Binance üzerinden yapın. Binance TR kullanıcı sayısı türk borsalarına göre fazla ama manipülasyon edilme ihtimali var.

Son düzenleme: