Gpu’ya 1hafta önce Kryonaut macun sürmüş birisi olarak pişmanlıkla okuyorum konuyu.
3-6 ay sonra sıcaklık değerlerim düşecek diye korkuyorum. PTM7950 Türkiye’de satışı var mı acaba?

Kullanmadığına eminim bahsettiğim macunu o yüzden tartışmayacağım.
Evet kullanmadim. Kullanmam gerekmiyor. Örneğin siz ROG Strix'ler hakkinda yorum yaparken her modeli kullandiniz mi? İnternet ve forum diye birkaç şey icat edilmiş hocam. Bilgimi oradan ediniyorum. Denenebilir bu bilgi edinme yöntemleri. Faydasini gordum...

@EmirhanRadicus
1727520300648.webp

İlk indirimle taban fiyatı 35TL'ye düşüyor 40x40'ın. Muhtemelen benden de daha ucuza alırsınız çünkü ilk indirim yok üstteki SS'i attığım hesapta. 80x40 alırdım yerinizde olsam. 40x40 zaten fazla bile gelir ama sanırım 100TL falan farkla 2 katı PTM7950 almak çok mantıklı geliyor. Yeni hesap açıp alasım geldi o derece. :D

Evet kullanmadim. Kullanmam gerekmiyor. Örneğin siz ROG Strix'ler hakkinda yorum yaparken her modeli kullandiniz mi? İnternet ve forum diye birkaç şey icat edilmiş hocam. Bilgimi oradan ediniyorum. Denenebilir bu bilgi edinme yöntemleri. Faydasini gordum...

@EmirhanRadicus
Eki Görüntüle 86546

İlk indirimle taban fiyatı 35TL'ye düşüyor 40x40'ın. Muhtemelen benden de daha ucuza alırsınız çünkü ilk indirim yok üstteki SS'i attığım hesapta. 80x40 alırdım yerinizde olsam. 40x40 zaten fazla bile gelir ama sanırım 100TL falan farkla 2 katı PTM7950 almak çok mantıklı geliyor. Yeni hesap açıp alasım geldi o derece. :D

Ben elimin değimediği şeyi kullanın diye önermem.

@pawEn, LTT videosundan sonra AliExpress'ten almaktan vazgeçtim, pullwark bold aldım, yardımın için sağ ol.
LTT derken? Tp'de incelemesini yapan biri aynı linkten almış. Orijinal ürün gelmiş.

LTT derken? Tp'de incelemesini yapan biri aynı linkten almış. Orijinal ürün gelmiş.

Linus sahte PTM'den bahsettiği bir video yapmıştı. LTT=Linus Tech Tips.

Ama orijinal olduğu sürece tabii ki PTM. Aşırı uzun ömürlü ve performansı muazzam. Her donanıma da uygun.

Linus sahte PTM'den bahsettiği bir video yapmıştı. LTT=Linus Tech Tips.
Bilgi için teşekkürler hocam.

Pullsar Pullwark Bold zaten PTM7950'in replikası gibi bir şey. @gen2 Hocam da öyle diyordu zaten.
Dediğim gibi attığım konudan alan arkadaşla aynı linki attım. Ona da orijinal gelmiş. 200-250 liraya böyle bir şey... Hayal gibi.