ozgunokia

Yetkin
Makaleler
1
Öylesine soruyorum soruyu, yanıtınızı merak ettim. Kosova, Bosna Hersek tarzı küşük yerlerde mi yaşamak isterdiniz, yoksa şu an Türkiye mi? Bana sorarsanız ben Balkan ülkelerini daha çok seviyorum. Küçük yerler daha hoşuma gidiyor ve artı olarak Türkiye’nin tek sorunu ekonomi falan değil. Daha fakir olsa bile isterdim. Sizin düşünceniz ne?

Öylesine soruyorum soruyu, yanıtınızı merak ettim. Kosova, Bosna Hersek tarzı küşük yerlerde mi yaşamak isterdiniz, yoksa şu an Türkiye mi? Bana sorarsanız ben Balkan ülkelerini daha çok seviyorum. Küçük yerler daha hoşuma gidiyor ve artı olarak Türkiye’nin tek sorunu ekonomi falan değil. Daha fakir olsa bile isterdim. Sizin düşünceniz ne?
Balkan ülkeleri gezmek için ideal ülkeler.
Şunu da ekleyeyim; Balkan ülkelerindeki tüm yemekler tamamen devlet tarafından denetleniyor zararlı madde bulundurmaması adına. Şöyle örnekleyeyim: Türkiye'de normal bir simit-poğaça aldığınız zaman 1 taneden sonra o yağdan dolayı mide ağrısından uyuyamazsınız ama Balkanlar'daki herhangi bir ülkede 2-3 tane duble gömseniz gene koymaz çünkü hiç katkı maddesi olmuyor.

Benim Kosova vatandaşlığım bulunuyor. Bu zamana kadar gittiğimde rahat bir nefes alıp gerçekten iyi oluyordum. Ayrıca Avrupa ülkelerine vizesiz gidebiliyorum o yandan iyi. Yakın zamanda kalıcı taşınabilirim gibi ya. Üstte arkadaş'ın dediği gibi Türkiye'den gitmek istiyorum.