Aklı başında her insanın yapması gerekeni yapıyorsunuz hocam.Benim Kosova vatandaşlığım bulunuyor. Bu zamana kadar gittiğimde rahat bir nefes alıp gerçekten iyi oluyordum. Ayrıca Avrupa ülkelerine vizesiz gidebiliyorum o yandan iyi. Yakın zamanda kalıcı taşınabilirim gibi ya. Üstte arkadaş'ın dediği gibi Türkiye'den gitmek istiyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?xLeomessi
Becerikli
Mal varlıklarımdan bazılarını satıp, mülk alarak AB vatandaşı olabileceğim bir yere gitmek istiyorum. İnşallah gideceğim, illa Türkiye'de kalacaksam sinopta yaşardım sanırım.Benim Kosova vatandaşlığım bulunuyor. Bu zamana kadar gittiğimde rahat bir nefes alıp gerçekten iyi oluyordum. Ayrıca Avrupa ülkelerine vizesiz gidebiliyorum o yandan iyi. Yakın zamanda kalıcı taşınabilirim gibi ya. Üstte arkadaş'ın dediği gibi Türkiye'den gitmek istiyorum.
Görkem Say
Üstün
Isterdim. Zaten buyuk sehirleri sevmiyorum. Kucuk, kalabaligin olmadigi, yesilligin bol oldugu dogayla ic ice yerleri daha cok seviyorum. Buyuk sehirlerdeki gurultu ve hava kirliligi de cabasi. Balkanlar bu acidan nimet. Tam da bu sebeple Osmanli, anadolu yerine buralara yatirim yapti zaten. Sirbistan, Karadag, Arnavutluk ve Slovenya sevdigim yerler. Ozellikle Sirbistan'da sehre cok uzak olmayan bir kasabada yasamak isterdim.
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Hayır. Cogu kisinin sozde sevdigi Ataturk de o sozde sevenler gibi ülke kötü durumdayken ben gidiyorum deseydi şuan ülke olmazdi ortada. Ülkeyi asla sebep ne olursa olsun terk etmem. 3 kuruş fazla kazanacagim diye ülke turk edilmez. Aç kalirim ama yine de kartonumu serdigim toprak kendi ülkem olur. Mümkünse de kendi sehrim.
Utku92
Üstün
- Makaleler
- 1
Hayır. Cogu kisinin sozde sevdigi Atatürk de o sozde sevenler gibi ülke kötü durumdayken ben gidiyorum deseydi şu an ülke olmazdi ortada. Ülkeyi asla sebep ne olursa olsun terk etmem. 3 kuruş fazla kazanacagim diye ülke Türk edilmez. Aç kalirim ama yine de kartonumu serdigim toprak kendi ülkem olur. Mümkünse de kendi sehrim.
Ne yaparsan yap tarih tekrar ediyor. Okumayan araştırmayan kesim hep vardı ve olacak. Yani dönüp dolaşıp gene aynı noktaya geliniyorsa boşuna mücadele ediyorsun demektir.
Turkiye'nin indekslerdeki siralamalarini gorunce isterdim. Ozellikle Slovenya veya Hirvatistan'a gozum kapali giderim.
ozgunokia
Yetkin
- Makaleler
- 1
2025 yılında, teknoloji bu noktalara gelmişken herkes her türlü refahlı yaşamı hak ediyor. Kusura bakmayın ama ben bu yönetimle, can güvenliğimin bile olmadığı şu ülke de kalmak istemiyorum. Ülkece duruma isyan ediyoruz, içeriye atıyorlar. E ne anlamışım ben bu yönetimden? Benim yaşıtlarım yurt dışında refahlı bir yaşam sürerken ben ülkenin başındakinin gitmesini falan mı bekleyeceğim? Hayata bir kez geliyoruz. Hayata bir kez geldiğimiz içinde insanın eğlence vb. ihtiyaçları var. Ben her gün kalkıp siyasi bir haber okuyup günümün rezil olmasından bıktım. Baştaki gitse bile düzelmesi yine yıllar alacak.Hayır. Cogu kisinin sozde sevdigi Ataturk de o sozde sevenler gibi ülke kötü durumdayken ben gidiyorum deseydi şuan ülke olmazdi ortada. Ülkeyi asla sebep ne olursa olsun terk etmem. 3 kuruş fazla kazanacagim diye ülke turk edilmez. Aç kalirim ama yine de kartonumu serdigim toprak kendi ülkem olur. Mümkünse de kendi sehrim.