Kulağa su kaçınca acil bakar mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lyhsteria
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 347
  • Etiketler Etiketler
    acil

lyhsteria

Uzman
Havuzda kulağıma su kaçtı ve geçmiyor. Acile gitsem bakarlar mı?

Denge kaybı gibi hayatı etkileyen bir etkisi yoksa bir çözüm sunamazlar büyük ihtimal. Randevu verebilirler ama.

Evet. Ben uyurken kulağıma sinek kaçmıştı.
Tabii nereden baksan 13 yıl önce.

Kulak zarinda delik mi var? Oyleyse KBB ye gitmelisin, mikrop kapmasin. Bu tur bir sorunun yoksa kulak pamugu ile alabilirsin kendi kendine kurumasini beklemeyeceksen.

Kulak zarinda delik mi var? Bu durumda kbb ye gitmelisin, mikrop kapmasin. Bu tur bir sorunun yoksa kulak pamugu ile alabilirsin kendi kendine kurumasini beklemeyeceksen.

Kulak zarımda bir delik yok. Ama su sıkışmış gibi. Bir baskı var kulağımda. Kafanı hareket ettirince hışırtı sesi geliyor.

Bu tur bir sorunun yoksa kulak pamugu ile alabilirsin kendi kendine kurumasini beklemeyeceksen.
Dostum yapma gözünü seveyim, kulak çubuğu gibi illet zararlı bir şeyi nasıl öneriyorsun millete?

Aman diyeyim konu sahibi sakın bu yorumu dikkate alıp kulağının içine o şeyi sokmasın. Ne çektiğimi ben bilirim, gerekirse acile git ancak kulak çubuğunu sokma. Şuan zarın hassas olabilir, içinde kir olabilir içeriye itebilir, sakın.

Kulak zarımda bir delik yok. Ama su sıkışmış gibi. Bir baskı var kulağımda. Kafanı hareket ettirince hışırtı sesi geliyor.
Kulak çubuğunu kulağına sokma, katlanılamaz derecedeyse acile git ya da KBB'den randevu al. Şuan ne olduğunu bilmeden kulak çubuğunu sokman çok tehlikeli.

Amma abarttiniz yahu, su bu. Hayatinizda hic mi denize girmediniz ya da banyo yapmiyorsunuz. Kurur zaten kir kac saat icinde. Korkutmayin insanlari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…