Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrica yasin buyumus ama gelisememissin galiba, saglik raporunda incine cincigina kadar inceliyorlar, her poliklinige gidip saglam diye imza alman lazim dostum, boylq saglik olmuyor yani 😃

Lise, ortaokul, ilkokul… Hepsinde size eğitim vermediler mi? Acil servisler acil durumlar için, isminden bile anlamanız lazım. Bu kadar olmaz. İlk gideceğin yer aile hekimidir, o isterse hastaneye randevu verir. Bu kadar olmaz cidden.

@kraxius
1) Baygın kadınlara yükseliyorsun.
2) Para kazanınca ne olacak? gibi konular açıyorsun ve bu forumun kalitesini etkiliyor.
3) Mesleki rolü büyük olan şahısları (Doktor,Polis vs.) böyle basit ve gereksiz işlerle meşgül ediyorsun ve bundan zevk alıyorsun.
4) Deprem gibi ciddi doğal olaylarında gülme krizine giriyorsun.
5) Yapay zekaya küfür edince kötü hissediyor ama buna rağmen yapıyorsun.
6) Psikoloğa git dememizi bile hakaret anlamında algıladığını düşünüyorum.

Başta kendin olmak üzere bu forum, ailen, arkadaşların için tıbbi destek almanı öneriyorum. Bak seni anlıyorum seninle neredeyse aynı evrelerden geçtim. Ama lütfen tedavi ol.

@kraxius
2) Para kazanınca ne olacak? gibi konular açıyorsun ve bu forumun kalitesini etkiliyor.
3) Mesleki rolü büyük olan şahısları (Doktor,Polis vs.) böyle basit ve gereksiz işlerle meşgül ediyorsun ve bundan zevk alıyorsun.

Başta kendin olmak üzere bu forum, ailen, arkadaşların için tıbbi destek almanı öneriyorum. Bak seni anlıyorum seninle neredeyse aynı evrelerden geçtim. Ama lütfen tedavi ol.
Bu sevgilisinden ayrilmisti galiba, takintilinin onde gideni kiz profil fotografini degisince cerceveletip koymustu galiba kiz da kurtulmus yoksa surlardan atilan kiz gibi bir vaka olacakti.

Bu sevgilisinden ayrilmisti galiba, takintilinin onde gideni kiz profil fotografini degisince cerceveletip koymustu galiba kiz da kurtulmus yoksa surlardan atilan kiz gibi bir vaka olacakti.
O kadar benzetme yapmanızı önermiyorum. Bir sınırı vardır. Tespitiniz doğru olabilir ama İkbal Uzuner gibi vakaları da örnekleme olarak göstermek oldukça onur kırıcı olacaktır.

Potansiyel tecavuzcusun, sadece aciga cikmasi gerekiyor o da olmadan hastaneye yat.
Hocam öyle söylemeyin gerçekten. Tamam gerçekten kontrol altına alınması gerekiyor ama tedaviye teşvikten başka şansımız yok. Benzer evreden geçtiğim için (tabii ben disiplinli bir ailede büyüdüm) arkadaşı anlıyorum ama suçlu ilanı etmek doğru yöntem değil, bireyi onu yapmaya daha çok teşvik edebilir. Tedaviye teşvik etmemiz iyi olacaktır.

@kraxius

Forumun huzurunu bozan bu tarz kullanıcıları raporlayın. İlgili işlemler yapılır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.