Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sağlık ocağına sorabilirsin. Takıntın olsa da acile gideceksen eğer gerçekten meşgullerse bu sebepten orayı darlamak gereksiz bence. Şansını dene.

Hastaneye gidin o zaman acil olmasa da bulursunuz bi yolunu chatgpt'ye sorun bence. Uyduruk bir sebeple hastaneden randevu alırsınız.
Yaparlar diyor da yapmazlarsa sıkıntı.

Acil servisler böyle gereksiz takıntılar ile meşgul etmeyin adı üstünde 'acil servis'. Boyunuzu mezura yardımıyla veya bazı eczanelerde ölçüm yapılıyor 19 yaşındasınız 1 2 cm'in takıntısı olmayın.

Ben acil serviste çalışıyorum. Günde 1500 hasta geliyor. Bunun için gelen biri olursa inan ki hiç de güzel hissettirecek şeyler söylemem. Aile hekimliği boşa mı var?

Eczanelerde ölçüyorlardır muhtemelen, tartı oluyor çünkü.

Ben olsam en yakın hırdavatçıya gidip şerit metreyle ölçer gelirim.

1756532823170.webp

Acil serviste neden boy ölçsünler dostum? En kötü AVM'deki makineler aracılığı ile boyunu ölçersin.

Askerlik sağlık raporunda istiyorlar desem, zorlasam, biraz yine mi olmaz?
Askerlikten muaf olmuş birisi olarak, 3 kere boy / kilo ölçtürmüş birisi olarak o işler öyle olmuyor. Senin keyfine göre boyunu ölçmüyorlar. Önce sağlık ocağına gidiyorsun, ordan seni hastaneye sevk ediyorlar. Hastaneye de acilden giriş yapmıyorsun :)
Onu biliyorum zaten bende farklı bişey sandım la haftasonu kapalı sağlık ocağı adam bana küfretcek yakında 50 kere ölçtürdüm boyumu farklı bir yer lazım bana.
Anneniz, babanız hayattaysa söyleyin bir tane mezura alsınlar. Evinizde her gün ölçülürsünüz. Bu sayede sağlık ocağını meşgul etmezsiniz. Anneniz babanız hayatta değilse 30-40₺ cebinizde para olduğunu varsayıyorum. Gidin kendiniz alın.
Ben acil serviste çalışıyorum. Günde 1500 hasta geliyor. Bunun için gelen biri olursa inan ki hiç de güzel hissettirecek şeyler söylemem. Aile hekimliği boşa mı var?
Böyle sapkın düşünceye sahip olan insanımsı varlıkları görünce iğreniyorum. 6-7 ayda bir babamı acile kaldırıyoruz. (14 yıllık kalp yetersizliği hastası)
Allah ayağınıza taş deydirmesin. Bunları da Allah bildiği gibi yapsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.