Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır ölçülmez. Bunun için acile gitmeyin. Eğer yaşınız 18'in altındaysa pediatri branşından randevu alın diyeceğim fakat boy kiloyu evinizde ölçemiyor musunuz?

Askerlik sağlık raporunda istiyorlar desem, zorlasam, biraz yine mi olmaz?

Ölçerim de değişiyor, bir de bende takıntı var.
Kral orada gün içinde neler neler olabiliyor, boyun ölçümü için bir şey yapacaklarını sanmam. Belki adını unuttum iğne vurmaya çağırıyorlar ergenlikte vb aşı için. Şu küçük hastaneler işte :D. Onlar belki yapar rica etsen. Evde yapamaz mısın?

Kral orada gün içinde neler neler olabiliyor, boyun ölçümü için bir şey yapacaklarını sanmam. Belki adını unuttum iğne vurmaya çağırıyorlar ergenlikte vb aşı için. Şu küçük hastaneler işte :D. Onlar belki yapar rica etsen. Evde yapamaz mısın?
Yaparım da değişiyor işte, takıntı var. O sabit makinede ölçülünce daha çok zevk alıyorum. O küçük hastane ne oluyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kral orada gün içinde neler neler olabiliyor, boyun ölçümü için bir şey yapacaklarını sanmam. Belki adını unuttum iğne vurmaya çağırıyorlar ergenlikte vb aşı için. Şu küçük hastaneler
Adını unuttum. Aşı vurmaya çağırıyorlar.

Sağlık ocağı.
Halletmem lazım boy işini.

Adını unuttum. Aşı vurmaya çağırıyorlar.

Sağlık ocağı.
Onu biliyorum zaten bende farklı bişey sandım la haftasonu kapalı sağlık ocağı adam bana küfretcek yakında 50 kere ölçtürdüm boyumu farklı bir yer lazım bana.

Sağlık ocağına sorabilirsin. Takıntın olsa da acile gideceksen eğer gerçekten meşgullerse bu sebepten orayı darlamak gereksiz bence. Şansını dene.

Onu biliyorum zaten bende farklı bişey sandım la haftasonu kapalı sağlık ocağı adam bana küfretcek yakında 50 kere ölçtürdüm boyumu farklı bir yer lazım bana.
Hastaneye gidin o zaman acil olmasa da bulursunuz bi yolunu chatgpt'ye sorun bence. Uyduruk bir sebeple hastaneden randevu alırsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.