Hastane acil servisinde boy ölçerler mi?
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Torukojin Kaneki
Başarılı
Hayır, sanmam neden?
Hayır ölçülmez. Bunun için acile gitmeyin. Eğer yaşınız 18'in altındaysa pediatri branşından randevu alın diyeceğim fakat boy kiloyu evinizde ölçemiyor musunuz?
Askerlik sağlık raporunda istiyorlar desem, zorlasam, biraz yine mi olmaz?
Ölçerim de değişiyor, bir de bende takıntı var.
Hayır ölçülmez. Bunun için acile gitmeyin. Eğer yaşınız 18'in altındaysa pediatri branşından randevu alın diyeceğim fakat boy kiloyu evinizde ölçemiyor musunuz?
Torukojin Kaneki
Başarılı
Kral orada gün içinde neler neler olabiliyor, boyun ölçümü için bir şey yapacaklarını sanmam. Belki adını unuttum iğne vurmaya çağırıyorlar ergenlikte vb aşı için. Şu küçük hastaneler işteAskerlik sağlık raporunda istiyorlar desem, zorlasam, biraz yine mi olmaz?
Ölçerim de değişiyor, bir de bende takıntı var.
Yaparım da değişiyor işte, takıntı var. O sabit makinede ölçülünce daha çok zevk alıyorum. O küçük hastane ne oluyor?Kral orada gün içinde neler neler olabiliyor, boyun ölçümü için bir şey yapacaklarını sanmam. Belki adını unuttum iğne vurmaya çağırıyorlar ergenlikte vb aşı için. Şu küçük hastaneler işte. Onlar belki yapar rica etsen. Evde yapamaz mısın?
Son düzenleyen: Moderatör:
Torukojin Kaneki
Başarılı
Adını unuttum. Aşı vurmaya çağırıyorlar.Yaparım da değişiyor işte, takıntı var. O sabit makinede ölçülünce daha çok zevk alıyorum. O küçük hastane ne oluyor?
Sağlık ocağı.Yaparım da değişiyor işte, takıntı var. O sabit makinede ölçülünce daha çok zevk alıyorum. O küçük hastane ne oluyor?
Kral orada gün içinde neler neler olabiliyor, boyun ölçümü için bir şey yapacaklarını sanmam. Belki adını unuttum iğne vurmaya çağırıyorlar ergenlikte vb aşı için. Şu küçük hastaneler
Halletmem lazım boy işini.Adını unuttum. Aşı vurmaya çağırıyorlar.
Sağlık ocağı.
Onu biliyorum zaten bende farklı bişey sandım la haftasonu kapalı sağlık ocağı adam bana küfretcek yakında 50 kere ölçtürdüm boyumu farklı bir yer lazım bana.Adını unuttum. Aşı vurmaya çağırıyorlar.
Sağlık ocağı.
Torukojin Kaneki
Başarılı
Sağlık ocağına sorabilirsin. Takıntın olsa da acile gideceksen eğer gerçekten meşgullerse bu sebepten orayı darlamak gereksiz bence. Şansını dene.
Hastaneye gidin o zaman acil olmasa da bulursunuz bi yolunu chatgpt'ye sorun bence. Uyduruk bir sebeple hastaneden randevu alırsınız.Onu biliyorum zaten bende farklı bişey sandım la haftasonu kapalı sağlık ocağı adam bana küfretcek yakında 50 kere ölçtürdüm boyumu farklı bir yer lazım bana.
@Testo Unit bakın hocam acile gelme sebebi böyle oluyor bazen.Yaparım da değişiyor işte, takıntı var. O sabit makinede ölçülünce daha çok zevk alıyorum. O küçük hastane ne oluyor?
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532
-
Giyim Casio saatlerde %10 indirime ek 300 TL kupon fırsatı
- Caner Uncu
-