Detaylar
Kim cevapladı?Discovery 2 Mini, bataryasından tutun işlemcisine kadar kötü.
RedMi 8A, hızlı ROM yok ve illaki debloat gerekiyor günlük kullanım için. Telefon görüşme sesi çok düşük, kasası dandik ve işlemcisi, RAM'i kötü.
Grand Prime Plus, baya güzeldi ancak özellikleri kötüydü, hayatımda en çok ROM atma şansım olan telefondu galiba.
Şu an S7 Edge kullanıyorum, ekranı yeterince iyi. Diğerleri kabusken bu rüyadaki aşkım gibi bir şey
RedMi 8A, hızlı ROM yok ve illaki debloat gerekiyor günlük kullanım için. Telefon görüşme sesi çok düşük, kasası dandik ve işlemcisi, RAM'i kötü.
Grand Prime Plus, baya güzeldi ancak özellikleri kötüydü, hayatımda en çok ROM atma şansım olan telefondu galiba.
Şu an S7 Edge kullanıyorum, ekranı yeterince iyi. Diğerleri kabusken bu rüyadaki aşkım gibi bir şey
- Makaleler
- 1
Eski aşkım
A surumleri zaten kullanilmaz. Sadece alo yapayim diyorsaniz belki.Redmi 8a, hızlı ROM yok ve illaki debloat gerekiyor günlük kullanım için. Telefon görüşme sesi çok düşük, kasası dandik ve işlemcisi, RAM'i kötü.
Lenovo vibe shot aşırı dandik hemen biten bir batarya ve bitmek bilmeyen ghost screen sorunları ana ekranda kasmaların olması beni sinirlendiriyordu. Telefonun tek iyi yanı tasarımı ve kamera kalitesi idi.
Lenovo'nun telefonları iyi olmuyor zaten.
Cahildik ağam yıl 2019 falandı yaşım 12-13 falan o zamanlar.