GM 20 kullanmistim ilk gunlerde cok rahatti fakat bir an kasmaya basladi en son baska telefona gectim ama ne hikmetse telefonun bataryasi kendi kendine sismisti en sonda bataryasini degistirip sattim şu anda Redmi Note 11 kullanıyorum ve gayet memmunum.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
GM 8 GO 1080p ve 720p60FPS videolarda kasıyordu.
E normal hocam, 1GB RAM ile Android 8.1 GO'yu bile calistirmasi mucize.
İsmi lazım değil markasının ismi X ile başlıyor modeli RN7 o kadar reklamda kırılmıyor bende kırıldı ya.Selam, kullandiginiz en kotu Android telefon nedir?
Benim kullandigim en kotu Android telefon LG G3 olabilir. Sarji bir dert bataryasi bir dert islemcisi bir dert isinmasi bir dert...
Son düzenleme:
Thanos mübarek.Xiaomi Redmi Note 9 o kadar reklamda kırılmıyor bir şey olmuyor bende kırıldı ya.![]()
İsmi W ile başlayan YouTube kanalına artık güvenmiyorum bu sebeple. Reklamla hiçbir alakası yok hocam çok yüksek olmayan bir yerden düştü ekran kırıldı.
Xiaomi telefonlarin IPhone'lardan bir farki yok dayaniklilik konusunda.İsmi W ile başlayan YouTube kanalına artık güvenmiyorum bu sebeple. Reklamla hiçbir alakası yok hocam çok yüksek olmayan bir yerden düştü ekran kırıldı.
Ama iyi bir özelliği vardı arka tarafı camdı plastik değildi şimdiki modelde plastik ve baya kötü.
Valla deneyim ettim onu baya oldu ama 2 sene falan.Xiaomi telefonlarin IPhone'lardan bir farki yok dayaniklilik konusunda.
Unutmadan ekleyim o telefon yamulmuştu.
Jennifer
Üstün
J7 Prime 2. Batarya göstergesi bozuktu 30 dakikada %0 durumuna gelip 7-8 saat çalışabiliyordu
. Ayrıca mimarisi aarch64 olmasına rağmen sistem armv7 üzerine yapılmış isteniz de açamıyorsunuz 64bit uygulamaları.
Garip bir şeymiş.J7 Prime 2. batarya göstergesi bozuktu 30 dakikada %0 durumuna gelip 7-8 saat çalışabiliyordu. Ayrıca mimarisi aarch64 olmasına rağmen sistem armv7 üzerine yapılmış isteniz de açamıyorsunuz 64 Bit uygulamaları.
Bu arada hatırladım, cakma Galaxy S6'm vardı. Android yerine başka bir şey kullanmışlardı.