GM 20 kullanmistim ilk gunlerde cok rahatti fakat bir an kasmaya basladi en son baska telefona gectim ama ne hikmetse telefonun bataryasi kendi kendine sismisti en sonda bataryasini degistirip sattim şu anda Redmi Note 11 kullanıyorum ve gayet memmunum.

Selam, kullandiginiz en kotu Android telefon nedir?

Benim kullandigim en kotu Android telefon LG G3 olabilir. Sarji bir dert bataryasi bir dert islemcisi bir dert isinmasi bir dert...
İsmi lazım değil markasının ismi X ile başlıyor modeli RN7 o kadar reklamda kırılmıyor bende kırıldı ya. 😬

Son düzenleme:
J7 Prime 2. Batarya göstergesi bozuktu 30 dakikada %0 durumuna gelip 7-8 saat çalışabiliyordu 😀. Ayrıca mimarisi aarch64 olmasına rağmen sistem armv7 üzerine yapılmış isteniz de açamıyorsunuz 64bit uygulamaları.

J7 Prime 2. batarya göstergesi bozuktu 30 dakikada %0 durumuna gelip 7-8 saat çalışabiliyordu 😀. Ayrıca mimarisi aarch64 olmasına rağmen sistem armv7 üzerine yapılmış isteniz de açamıyorsunuz 64 Bit uygulamaları.
Garip bir şeymiş.

Bu arada hatırladım, cakma Galaxy S6'm vardı. Android yerine başka bir şey kullanmışlardı.