Kullandığınız en kötü Android telefon nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1151
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 153
  • Görüntüleme Görüntüleme 5B
  • Etiketler Etiketler
    android telefon
Discovery 2 Mini, bataryasından tutun işlemcisine kadar kötü.
RedMi 8A, hızlı ROM yok ve illaki debloat gerekiyor günlük kullanım için. Telefon görüşme sesi çok düşük, kasası dandik ve işlemcisi, RAM'i kötü.
Grand Prime Plus, baya güzeldi ancak özellikleri kötüydü, hayatımda en çok ROM atma şansım olan telefondu galiba.

Şu an S7 Edge kullanıyorum, ekranı yeterince iyi. Diğerleri kabusken bu rüyadaki aşkım gibi bir şey

Huawei kullandım eskiden telefonu vardı bayağı eski olanı annemden sonra 2,3 ay onu kullanmıştım.

Hocam yazı bugta kaldı galiba çıkmıyor bu yazı tipinden.

Arkadaşımdaki OMIX X600 NFC modelini deneyimlemistim, S3 Mini verseler elime daha rahat daha akıcı kullanırdım.

Redmi 8a, hızlı ROM yok ve illaki debloat gerekiyor günlük kullanım için. Telefon görüşme sesi çok düşük, kasası dandik ve işlemcisi, RAM'i kötü.
A surumleri zaten kullanilmaz. Sadece alo yapayim diyorsaniz belki.

Lenovo Vibe Shot aşırı dandik hemen biten bir batarya ve bitmek bilmeyen ghost screen sorunları ana ekranda kasmaların olması beni sinirlendiriyordu. Telefonun tek iyi yanı tasarımı ve kamera kalitesi idi.

Lenovo vibe shot aşırı dandik hemen biten bir batarya ve bitmek bilmeyen ghost screen sorunları ana ekranda kasmaların olması beni sinirlendiriyordu. Telefonun tek iyi yanı tasarımı ve kamera kalitesi idi.

Lenovo'nun telefonları iyi olmuyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…