Aynısı hocam. Ailem tarafından tüm teknolojik aletlerime el konulduğunda o cihaz benim malum işlerde kurtarıcımdı. VPN açana kadar bir yerlerim yırtıldı ama malum işlerde işimi gördü ve sitelere girdi. Tabi video açıldığında benim iş bitmiş oluyordu.
Detaylar
Kim cevapladı?Biz almadık akrabadan geldi.Hocam Note 5 çakma alacağınıza orijinal alsaydınız ya.
Zaten en çok bir iki gün kullanmışımdır.Hocam radyasyon kasma oranı sizi delirtmedimi nasıl kullandınız.
Ya benim ilk dokunmatik telefonum oydu. Abim yeni telefon aldığında bana vermişti. Şarj girişi sürekli bozulmasa uzun süre kullanırdım.S III Mini'den ona geçince S23 Ultra'ya geçmiş gibi olmuştum. Keşke tekrardan sahip olabilsem ama kronik sorunları var maalesef.
IMX258 ile çok estirdim onunla be... Öz cihazım. En çok memnun olduğum cihazdı.
Hocam bence başarılı bir cihazdı ama yazılımsal sorunları fazla özellikle pil ile ilgili olanları. Kötü diye en eski telefon olarak dedim bir ara Lumia kullandım ama o Windows telefon idi lgg3 kullandım ama hatırlamıyorum neredeyse.
- Makaleler
- 1
A71 suya düştü ve anında almama rağmen anakartı bozuldu.
drmstafaa 8
Yetkin
Vestel V3 5580. 28nm MediaTek MT6753 işlemci sağ olsun alev alev yanıyordu cihaz.
Android Go işletim sistemine sahip cihazlarda kullanılan SoC'a sahip cihaza düz Android 8.1 ve EMUI atarak mahvetmişler. Bravo Huawei.
- Makaleler
- 9
Herhangi bir motorola modeli.
Zaten berbat bir cihazdı gerçekten o kadar kötüydü ki.Android Go işletim sistemine sahip cihazlarda kullanılan SoC'a sahip cihaza düz Android 8.1 ve EMUI atarak mahvetmişler. Bravo Huawei.
- Makaleler
- 24
Realme C25Y.
Realme gorebildigim en berbat telefon markasidir, kac yillik Redmi S2 bile ondan daha akici calisiyor, ROM destegi var. Bu lanetolasi telefona ROM da yok, kendi Stock ROM'u da cok dandik ve bloat. Menude bile kasiyor.
Realme gorebildigim en berbat telefon markasidir, kac yillik Redmi S2 bile ondan daha akici calisiyor, ROM destegi var. Bu lanetolasi telefona ROM da yok, kendi Stock ROM'u da cok dandik ve bloat. Menude bile kasiyor.