Planlanmıyor Kullanıcının neden "beğenmeme" bıraktığını açıklayabileceği bir ekran gelmeli

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lock Up
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 581
  • Etiketler Etiketler
    ekran neden
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

Lock Up

Yetkin
Diyelim a kişisi, b kişisinin mesajındaki öneriyi saçma buldu. Ve beğenme emojisi bıraktı, o esnada ekrana bir pencere açılabilir ve pencere şu tarz olabilir:

Burayı doldurup onayla düğmesine basınca da karşı tarafa şu tarz bir bildirim gidebilir:

"Sebebi gör" butonuna basınca da:

Bu tarz bir ekran bizi karşılayabilir. Bu tamamen bir prototip tasarımdır. Moderasyon, bu önerinin üzerinde değişikliklere gidebilir.

Artı -2 Eksi
Niye beğenmediğimi sana açıklamak zorundayım ki? Beğenince o zaman neden beğendiğimizi de açıklayalım o zaman? Ne saçma şeyler. Beğenilmemekten, kabul görmemekten, bunun olabileceği ve bunun gayet doğal bir şey olduğunu kabul edemiyorsanız bir zatmet internet kullanmayın, kullanmanız gerekiyorsa da iletişim için kullanmayın, beğenilmemekten korkuyorsanız sözlerinizi üç kere tartın.

Adam sadece neden beğenmeme emojisi attığını öğrenmek istemiş olabilir, beğenilmemeyi kabul edememekle ne alakası var anlayamadım.

Ayrıca boş yere atılan beğenmeme emojilerinide görme şansı tanır. Güzel olabilir bu.

Adam sadece neden beğenmeme emojisi attığını öğrenmek istemiş olabilir, beğenilmemeyi kabul edememekle ne alakası var anlayamadım.
Beğenmeme emojisi geldikten sonra yumuşak hamurlu arkadaşlar bu tarz konular açmaya başladılar. Bu da onlardan birisi. Daha önceden söylediklerini en azından Sosyal içerisinde kontrol etmelerine gerek yoktu, ağızlarına geleni söylüyorlardı. Şimdi insanlar memnuniyetsizliklerini belli edebilecek hale gelince bunu baltalamaya çalışıyorlar.

Mesele "beğenilmemekten korkmak" değil, en azından tek neden bu değil. Çok sıkıntı olacağı düşünülüyorsa opsiyonel olarak eklenir, isteyen neden belirtir isteyen belirtmez.

Açıkçası doğru ve temiz bir iletişim için tartışmanın, fikirlerin çatışmasının gerekli olduğunu düşünüyorum. Konudaki arkadaş öneri konusunda aldığı reaksiyondan bahsetmiş, sizce bu reaksiyon üzerine tartışılmamalı mı? Üyenin hatası varsa öğrenmiş olur, yoksa da "beğenmedim" atan üye ifadesini kaldırır ve doğrusunu öğrenir. Ne kadar güzel olur. Bilgi alışverişi çok önemli yani.

Bilmiyorum, işin teorik kısmı böyle. Pratiğe dökmek kolay olmayacaktır.

Beğenmeme atan random kelime de sallayabilir "mantarlı helva" ne olacak. Dijital ortamda tanımadığın insanların beğenmemesine de takmazsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kimse kimseye hesap vermiyor arkadaş ya, yanlışım varsa onu öğrenirim biri bana beğenmeme atıp bunun teknik sorunu var vs dediği zaman. Niye bu özellik gelmesin? Opsiyonel yazmış arkadaş istemeyen yazmaz.

@Kayraa Opsiyonel olarak konu içinde yazanın kendisine cevap verebiliriz zaten. Yanlış yazmışsınız/bu dediğiniz olmamış şeklinde acıklama yapabilirim. En kötü profiline girer oraya yazarım. Bunun için özelliğe gerek yok.

Opsiyonel olarak konu içinde yazanın kendisine cevap verebiliriz zaten.
Tamam ama belli ki teşvik gerekiyor. Açılan bu konu, bu hususa yönelik güzel bir adım olabilir belki. Yahut daha makul bir öneri de yapılabilir, bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…