Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Yer
United Kingdom
Diyelim A kişisi, B kişisinin mesajındaki öneriyi saçma buldu. Ve beğenme emojisi bıraktı, o esnada ekrana bir pencere açılabilir ve pencere şu tarz olabilir:

1720577787196.webp

Burayı doldurup onayla düğmesine basınca da A kişisine bu tarz bir bildirim gidebilir:

1720578007177.webp

"Sebebi gör" butonuna basınca da:

1720578278861.webp

Bu tarz bir ekran bizi karşılayabilir. Bu tamamen bir prototip tasarımdır. Moderasyon, bu önerinin üzerinde değişikliklere gidebilir.

Son düzenleme:
Artı -17 Eksi
Sebep kısmına itinayla beğenmedim yazacağım bi ekran olur. Beğenmezsen beğenmem kime ne ya.

Diyelim ki böyle bir şey geldi ve herkes sebebini özel olarak belirttiği için konuya kimse yazmadı, eğer sebebi sadece mesajın sahibi görebiliyorsa konuyu sonradan okuyan kişi neden beğenmedim emojisi atıldığını nasıl anlayacak? "Ulan ürüne 10 kişi beğenmedim emojisi atmış da neden beğenmediniz?" diye düşünürdüm ben. Beğenmeme sebebi herkese açık olacaksa da öyle yapılacağına direkt konuya yazılsın.

İyi niyetli öneri ama bence hiç gereği yok ✌️

Diyelim A kişisi, B kişisinin mesajındaki öneriyi saçma buldu. Ve beğenme emojisi bıraktı, o esnada ekrana bir pencere açılabilir ve pencere şu tarz olabilir:

Eki Görüntüle 64074

Burayı doldurup onayla düğmesine basınca da A kişisine bu tarz bir bildirim gidebilir:

Eki Görüntüle 64075

"Sebebi gör" butonuna basınca da:

Eki Görüntüle 64076

Bu tarz bir ekran bizi karşılayabilir. Bu tamamen bir prototip tasarımdır. Moderasyon, bu önerinin üzerinde değişikliklere gidebilir.
Bence foruma girerken de sorulmalı bu soru ne dersiniz? Hatta çıkarken de sorsun, biraz sosyalleşmiş oluruz. Hatta ne dersiniz, her konuya girerken de sorsun çok hoş bir soru. Sebep? Artıladım, gayet mantıklı.

Bence foruma girerken de sorulmalı bu soru ne dersiniz? Hatta çıkarken de sorsun, biraz sosyalleşmiş oluruz. Hatta ne dersiniz, her konuya girerken de sorsun çok hoş bir soru. Sebep? Artıladım, gayet mantıklı.
Opsiyonel bir ekran olması gerektiğini en az 10 kere söyledim. Opsiyonel lafından anladığın veya anladığınız bu mu?

Sebep ekranı saçma ama Beğenme atan birisinin karşıt görüş bildirmemesine ben gıcık oluyorum. Fikri olmayan bir konuda bilmediği için benim yorumuma Beğenme atıyor, ama karşıt görüş bildirmiyor. Bu durum da sinir bozucu.