Kullandığım ilaçlar:
Sabah:
  • Solian 200mg
  • Lithuril 300mg
  • Dideral 40 mg
  • Efexor XR 150mg
  • Karaciğer enzimlerini korumak için 4 hepa

Öğlen:
  • Lithuril 300mg
  • Efexor XR 75mg

Akşam:
  • Dideral 40 mg
  • Lithuril 300mg
  • Solian 200mg
Yatmadan önce 1 tane cCdrina 200mg.

İnsanlar göbeğimle dalga geçiyor. Çok yediğimi falan düşünüyorlar. Sinirleniyorum. Skolyoz için kontrole gittiğim doktor bile dalga geçti.

Alkol kullanmıyorum. Sağlıklı ve dengeli besleniyorum. Fitness ile ilgileniyorum. Diyet yapmama rağmen göbeğim yok olmuyor.

Göbeğim kullandığım ilaçlardan dolayı mı?
Gerekirse fotoğrafta paylaşırım karnımın.

Tabii ki doktor ya da psikiyatr daha iyi bilir fakat ben burada sizin dediklerinizi merak ettim.

Evet Solian ozellikle guzel gobek yapar, eger gobegin cok buyuduyse rejime baslamani tavsiye ederim cunku ileride bazi (tansiyon, seker vb.) Hastaliklara kapi acar.

Anti depresan depresyona çözüm bulmuyor sizi bağımlı edip müşterisi yapmak isteyen hap. Diğer haplar gibi.
Bende öyle düşünüyorum. Zaten yarar da sağlamıyor bana. Bu antidepresanlar niye var ki?

Evet Solian ozellikle guzel gobek yapar, eger gobegin cok buyuduyse rejime baslamani tavsiye ederim cunku ileride bazi (tansiyon, seker vb.) Hastaliklara kapi acar.
Evet diyet yapıyorum zaten göbeğim inceldi fakat tamamen yok olmadı göbeğim. Dediğim gibi karın kaslarım gözükmüyor.

Bu adam instagramda önüme çıktı. Göğüs, kol falan iyi ama karnı pek iyi değil ama yine de göbeği yok.

Anti depresan depresyona çözüm bulmuyor sizi bağımlı edip müşterisi yapmak isteyen hap. Diğer haplar gibi.
OKB, duygu durum bozukluğu, öfke kontrolü ve dikkat eksikliği rahatsızlıklarım var. Son 1-2 aydır Kaygılarım ve öfkem arttı. Mesela anneme aynı soruyu defalarca soruyorum çünkü emin olmak istiyorum ve anneme güvensizliğim var. Bazende soruyu ben anlamıyorum 5 kere falan soruyorum. İlaçlar da hiçbir halta yaramıyor. Hastalığım çok dirençli. Zaten bu rahatsızlıklardan dolayı okulda zorbalandım. Ve beni açık liseye aldılar şu an bitirdim açık liseyi.

Son düzenleme: