- Makaleler
- 65
Kesin bir bilgi veren müşteri hizmetleri yok ki zaten sitede.
Kesin bir bilgi veren müşteri hizmetleri yok ki zaten sitede.
Tamam işte bu bir sorun değil mi? Bir sorun göremedim demişsiniz.Kesin bir bilgi veren müşteri hizmetleri yok ki zaten sitede.Her ağızdan farklı kelime çıkıyor. Hiçbiri bir şey bilmediği için sallıyor hepsi.
1. kupon olarak tanımlamasalardı, iade ederdim.
2. iade hakkımdan kendim beyana göre vazgeçtim, yani ortada yanlış bir yönlendirme mevcut. Bundan kaynaklı olarak beyana göre hareket ettiğim için mağdur oldum.
3. işe yeni başlamış olması, dalgın olması veya yanlış bilmesi benim sorumluluğum ya da benim problemim değil. Zaten gayet yapıcı bir şekilde bu mağduriyetimin giderilmesini istedim. Böyle koyverdikleri için bu yazıyı yazdım.
4. satıcı istediği zaman ürünü indirime koyabilir, ben de 14 günlük iade hakkımı kullanırdım. Dediğim gibi yukarıdaki beyana esasen bunu kabul ettim.
5. ben müşteriyim, müşteri hizmetlerini kale alırım.
Kendi paramı aldığım için mi, daha ne diyeyim? Yazıyı okuduğunuza emin misiniz? Beyandan dolayı mağdur oldum diyorum, kendi paramı lütuf edip bana verdiği için teşekkür mü edeydim?
Tamam da bu genel bir sorun zaten. Konu sahibinin özel olarak yaşadığı bir şey değil. Hepsiburada genel olarak böyle. Bunu bilmeyen mi var hala? Genel olan bir soruna ayrı bir sorunmuş gibi bakmak saçma.Tamam işte bu bir sorun değil mi? Bir sorun göremedim demişsiniz.
Okuduğunu anlamayı öğrendiğin zaman sana tekrardan dönüş yapacağım.Siz zaten siteyi kullanarak kupon şartnamelerini baştan kabul etmiş oluyorsunuz ve kuponların bahsettiğiniz gibi bir kullanım özelliği yok ve hatta bunun gibi tonlarca yerde kullanma özelliği de yok müştem size bunların hepsini söylemek zorunda değil işi bu değil. Çünkü siz zaten siteyi kullanarak bunları bildiğinizi kabul ediyorsunuz. Müştemden önce site kurallarını kabul etmişsin zaten müşteri hizmetlerini kale alırım demenin hiçbir geçerliliği yok.
Öte yandan kendi paramı aldığım için demişsin senin paran değil o. Senin paran indirimden önce aldığın için kartından çekildi. Transaction tamamlandığı anda para senden çıkar kural basittir.
Okuduğunu anlamayı öğrendiğin zaman sana tekrardan dönüş yapacağım.![]()
Nereden kendi paranız oluyor? Hangi hakla kendi paran olduğunu savunuyorsun? 1 gün sonra fiyat düşüren bir çok firma var. Onu geçtim bu durum bazen direkt distribütör tarafından hatalı fiyat değişimi olabiliyor. Aynısı İncehesap RAM indiriminde oldu bizzat yaşadık. Penta yanlış fiyatlandırma yapmış 3-5 farklı siteye yansıdı bu hatalı fiyatlandırma. İncehesap ona rağmen kullanıcıları mağdur etmeyelim başka RAM gönderelim demiş Penta'ya, Penta ise reddetmiş ve İncehesap bana 500 TL alt limitsiz çek verdi. Sizin durumunuzda bazıları aradaki farkı direkt kupon verir, bazıları 300-500 TL'lik kupon verir. Bazıları der iade et bizi ilgilendirmiyor. Amazon'dan ekran kartı aldım bana aynen böyle dediler. İade edebilirsin çek gibi bir durum olmaz dediler. Daha önce bu tarz şeyler yaşadık biliyoruz, siz konu açtığınıza göre yaşamamışsınız. Tekrar söylüyorum anlamanız için, dalga geçer gibi 75 TL kupon verdi bana Hepsiburada.Kendi paramı aldığım için mi, daha ne diyeyim? Yazıyı okuduğunuza emin misiniz? Beyandan dolayı mağdur oldum diyorum, kendi paramı lütuf edip bana verdiği için teşekkür mü edeydim?
Buradan forumun okuduğunu anlama yüzdesi ortaya çıkmış oluyor, herif ekstra problem çıkmasın diye müşteri temsilcisiyle görüşüyor ve adama kupon veriyorlar. Kupon dediği şey aslında kendi parasının kupona çevrilmiş hali ama gel de bunu buradakilere anlat. Adama istediğiniz şekilde kullanabilirsin diye söyleniyor, sonra kullanamıyor kısacası adam burada mağdur buradakilerin bu firma savunuculuğu harbiden hayret ettirici. Hiç birimiz bir alışveriş sitesini veya bir oyunu indirdiğimizde 25 sayfalık kullanım koşullarını okumuyoruz kimse kimseyi yemesin burada. Adam istese aldıktan hemen sonra iade edip tekrar alıp iki taraf için de sorun çıkartabilirdi, adam bu yaşanmasın diye başka bir çözüm aramış ve mağdur olmuş?