Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar, daha fazla tartışmaya lüzum yok. Çok teşekkürler fikirleriniz ve eleştirileriniz için. İyi günler dilerim.

Umarım sizler benim gibi iyi niyetinize istinaden mağdur olmazsınız.
Umarım bir daha böyle birşey yaşamazsınız kimsenin kötülüğünü istediğimiz falan yok yanlış anlamayın, fakat kendi deneyimlerimize göre anlatıyoruz. Daha sonra eğer yaşarsanız, ki umarım yaşamazsınız. Nasıl rezillikler olduğunu görürsünüz elbet. Laptop hayırlı olsun bu arada iyi günlerde kullanın.

Daha önce başka bir kupon muhabbetinde hakettiğim 70TL gibi komik bir parayı bana ödemeyip bildiğiniz 70TL'me çökmüştü bunlar. O günden beri alacağım şey bir tek burada değilse yani zorunda değilsem bir şey almıyorum bunlardan. Asla sözlerine güvenilmez.

Ekran görüntüsü 2026-08-27 151044.webp

Mağduriyet tam olarak nerede anlamadım. İsteseler kupon tanımlamayabilirlerdi yine iyilik yapıp tanımlamışlar da sen direkt nakite çevirmek istemişsen, sistem çevirmene izin vermeyince de rezaletmiş gibi anlatmışsın. Tüm e-commerce altyapıları bu şekilde çalışır. Öte yandan müştem o gün yeni işe başlamış olabilir dalgın olabilir veya bu bilgiyi bilmiyor olabilir sonuçta teknik ekipten biri değil ve size 500 madde satır satır her şeyi anlatamaz. Dediğiniz gibi zaten kupon vb istemek yerine direkt iadenizi yapar indirimli halden alırdınız. Siz kendi doğru gördüğünüz yolu yaptınız diye adamlar size istediğiniz para iadesini direkt yapmak zorunda değiller. Satıcı istediği zaman istediği ürüne indirim koyma hakkına sahip. İstersen 5 milyon TL'lik ürün al yarın adam onu bedava yüzlerce kişiye dağıtır hak talep edemezsin çünkü senin kabul şartların düne göreydi bugüne göre değil. Herhangi bir rezalet göremedim olması gereken yapılmış.
Kardeş mahalle esnafı mı bu adamın o gün kafasının dalgınlığını tölere edelim. Bu gibi kan emici firmaların hep yaptığı bir şey. Birçoğu yasal mevzuatın dışında kalarak müşteri sorunlarını çözmemek için ellerinden geleni yapıyorlar. Sıkıntılı bir ürün elinize ulaştığında ise vay halinize.

Yıllarca e-ticaret pazar yerlerine yazılımcı desteği olarak çalıştım. İstediğin şey sana haklısın deyip sırtını sıvazlamak ama kusura bakma hocam böyle bir şey yok haksızsın. İşi hukuki boyuta taşıdığın senaryoyu düşünelim haksız çıkacaksın hatta markayı kötülemekten üstüne karşı dava bile yersin sana anlatmaya çalıştığım şey bu. Sırf duymak istediğin şeyleri duymak için açmışsın başlığı doğruları söyleyince de agresifleşiyorsun yapma. İyi forumlar.
Kardeş sen en başında desene ben suya süt katanlardanım diye. Ona göre yazdıklarını okumadan geçerdik.

Daha önce başka bir kupon muhabbetinde hakettiğim 70TL gibi komik bir parayı bana ödemeyip bildiğiniz 70TL'me çökmüştü bunlar. O günden beri alacağım şey bir tek burada değilse yani zorunda değilsem bir şey almıyorum bunlardan. Asla sözlerine güvenilmez.

Eki Görüntüle 276224
Firma tartışmasına girmeyeceğim fakat ne alacaksam ilk Amazon'dan alıyorum, yoksa Hepsiburada'dan. Keza HB Premium müşterilerine daha iyi davranıyorlar. Monitör aldıktan sonra 30 gün sonraya yakın ölü piksel çıktı servis ile beni uğraştırmadan değişim yaptılar. Amazon'u daha çok beğeniyorum fakat Amazon'da bile arkadaşımın yüzüne kapatan temsilci bile var. Biraz şans işi maalesef, temsilciden temsilciye değişiyor davranış şekileri.