Bizim kürtlerle sorunumuz yok terör sorunu var Kürt olan kürtçe konuşabilir sıkıntı yok TRT kürtçe bile var. Onlarda istese de istemese de bu ülkenin vatandaşı ve Türk. Bu oyunlar hep siyonistlerin ve amerilkalıların oyunu başka bir değil ülkenin sonunu yugoslavya gibi yapmaya çalışıyorlar ama başarmayacaklar devletime ve hükümetime güveniyorum.
Bence pek güvenme, ülke saatli bomba gibi geziyor. Her an iç savaşlar patlak verebilir.

Gereksiz tartışmalar herkes Allah'ın kulu iyi insan iyidir Kürt Türk fark etmez. Fakat Kürt insanlar genellikle Mustafa Kemal Atatürk'ü pek sevmiyor daha çok Şeyh Said ve Said Nursi gibi insanları değerli görüyor.

Ben değilim.

Bu durum hakkında Kürt bir iş arkadaşım ile tartışma yapmıştık. 6 saat boyunca araştırma yapıp not almıştım. Adam dedi ki; "Google'dan bakalım."

Anlık ben:

Ben genelleme yapıp kimsenin vebalini üstüme almak istemiyorum her insanın kendince doğru bildiği bazı düşünceleri vardır. Çeşit çeşit insan var herkes birbirinin aynısı değil. Önemli olan bir şeyi körü körüne savunmadan farklı düşüncelere de açık olabilmek. Zaten insanlar birbirlerine saygısızlık etmezse ortada bir problem olmaz. İki insanın dost olabilmesi için aynı kafada olmasına gerek yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben genelleme yapıp kimsenin vebalini üstüme almak istemiyorum her insanın kendince doğru bildiği bazı düşünceleri vardır. Çeşit çeşit insan var herkes birbirinin aynısı değil. Önemli olan bir şeyi körü körüne savunmadan farklı düşüncelere de açık olabilmek. Zaten insanlar birbirlerine saygısızlık etmezse ortada bir problem olmaz. İki insanın dost olabilmesi için aynı kafada olmasına gerek yok.

Hocam bu tarz ırksal durumlarda dini yorum katmak pek mantıklı değildir. Çünkü, bir ırkta bulunan bütün insanların aynı dine mensup olabilmesi imkansızdır.