Detaylar
Kim cevapladı?2020'de çok var diyorlardı.Şahıs restoranlarında A1 ehliyetim ile çalışabiliyorum. Ortalama getirisi nedir bu işin, yapmaya değer mi?
- Makaleler
- 1
Şahıs restoranlarında A1 ehliyetim ile çalışabiliyorum. Ortalama getirisi nedir bu işin, yapmaya değer mi?
Sosyalleşmeyi tamamen bırakıp ve pazar günü bile dahil çalışırsan, evet para var.
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Var.
Arz-Talep meselesi şu an gördüğüm her sokakta moto kurye var getirisi düşmüştür diye düşünüyorum onun için açtım konuyu.
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Arz-Talep meselesi şu an gördüğüm her sokakta moto kurye var getirisi düşmüştür diye düşünüyorum onun için açtım konuyu.
Düşen bir şey yok.
En düşük 19 bin lira, ortalama 28 bin lira en yüksek olarak da 45 bin lira buldum nette.
Deneyime göre değiştiği yazıyor
www.eleman.net
Kurye Maaşları 2025 ve Aylık Kurye Maaşı | Eleman.net
Kurye maaşı 2025 yılında ne kadar? Şimdi Öğrenin! 2025'de Kurye için aylık maaş ortalama kaç TL? Deneyime ve şehre göre en düşük Kurye maaşları ve en yüksek Kurye maaşları nedir? Hemen öğrenebilirsiniz.
- Makaleler
- 43
Artık çok fazla kurye var. Ayrıca haftanın her günü her saati köle gibi (bence) çalışmaya razı iseniz çalışabilirsiniz.
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
En düşük 19 bin lira, ortalama 28 bin lira en yüksek olarak da 45 bin lira buldum nette.
![]()
Kurye Maaşları 2025 ve Aylık Kurye Maaşı | Eleman.net
Kurye maaşı 2025 yılında ne kadar? Şimdi Öğrenin! 2025'de Kurye için aylık maaş ortalama kaç TL? Deneyime ve şehre göre en düşük Kurye maaşları ve en yüksek Kurye maaşları nedir? Hemen öğrenebilirsiniz.www.eleman.net
Yanlış.
Ayrıca haftanın her günü her saati köle gibi (bence) çalışmaya razı iseniz çalışabilirsiniz.
Neredeyse her iş öyle zaten.
Artık çok fazla kurye var. Ayrıca haftanın her günü her saati köle gibi (bence) çalışmaya razı iseniz çalışabilirsiniz.
Çalışmak bu değil mi dostum zaten beyaz yakalılar bile 8-6 çalışıyor günü bitiriyor aynısını yukarıda bir arkadaş daha yazdı.
Yeni konular
-
-
Ev ve Yaşam My Rabbit deterjanlarda ikinci ürün 100 TL kampanyası
- Işıklımışıklı
-
Elektronik Xiaomi 20.000 mAh 33W powerbank, Troy karta özel 899 TL
- fenerlimuhendis
-
-
-
-