Ethem Efe 62

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Sorun başlıktaki gibi, 1.5 yıl oldu sanırsam ama tam bilmiyorum. Bir de çok ama çok ısırıyor bizi, sanırsam ilk bize geldiğinde çok fazla elimize aldığımız için güven sorunları yaşıyor, öpüyorum bir şey yapmıyor ama elimi götürdüğüm anda ısırıyor çok fena.

WhatsApp Görsel 2024-05-21 saat 21.25.06_835e1c79.webp

@1589 @3586

Tamam kediyi uyurken bir odaya kapatıp camları vs kapatarak kuşu salarım o zaman en iyisi. Bu kadar zaman oldu hala ısırması çok üzüyor beni.
Benimkisi de uykusu varken çok ısırıyor. Saatimin kordonunu bile kopardı hatta. Gündüzleri veya uykusu yok iken elime falan geliyor kafama konuyor PC oynarken monitörün üzerine koyuyorum ikimiz de eğleniyoruz. Müzik açıyorum arkadan Badem hemen ciklemeye başlıyor :D

Anladım, umarım yakında korkmamaya başlar. Mesela öpünce hiçbir şey yapmıyor ısırmıyor garip bir şekilde ama ele çok yapıyor.
Sizden korkmuyor elinizden korkuyor hocam alışır yakında biraz ilgilenin yeter.

Mesela böyle yanınızda dursun kuş. Alışır hemen. Ben genelde monitörümün üstüne koyuyorum birbizimizi izliyoruz :D

IMG_20240521_214411.webp

Son düzenleme:
Benimkisi de uykusu varken çok ısırıyor. Saatimin kordonunu bile kopardı hatta. Gündüzleri veya uykusu yok iken elime falan geliyor kafama konuyor PC oynarken monitörün üzerine koyuyorum ikimiz de eğleniyoruz. Müzik açıyorum arkadan Badem hemen ciklemeye başlıyor :D

Sizden korkmuyor elinizden korkuyor hocam alışır yakında biraz ilgilenin yeter.

Mesela böyle yanınızda dursun kuş. Alışır hemen. Ben genelde monitörümün üstüne koyuyorum birbizimizi izliyoruz :D

Eki Görüntüle 48895
Hocam çok fazla salınca her yere dışkı bırakmıyorlar mı? Yani monitör üstüne koymaya nasıl güveniyorsunuz? :D

Bu arada salatalık ile besle çok severler salatalığı. Soğuk olmasın ama soğuk ise biraz dursun ılıyınca verirsin. Deli gibi yiyorlar salatalığı. Hem de kuşlar için yararlı. Hem sağlıklı hem tuzsuz hem de şekersiz.

Hocam çok fazla salınca her yere dışkı bırakmıyorlar mı? Yani monitör üstüne koymaya nasıl güveniyorsunuz? :D
Ablam salınca ablam ben salınca kendim temizliyorum. Çok pisletmiyor zaten küçük tohum gibi yapıyor.

Son düzenleme:
2 üzeri.

Minimum 2 gibi duruyor hocam ama bana sorarsanız bir 3 veya 4 vardır.

Benim badem 4 yaşında boyu posu sizinki ile aynı.

Eki Görüntüle 48884

Uykusu gelmiş garibimin 😁

Yaşlanmış.

Eliniz ile yem vererek elimize alıştırmaya çalışın hocam.

Dışarı salın kuşu mesela PC oynarken kuş yanınızda dursun alışsın size. Mesela ben ders çalışırken kuş üstten beni izliyor. Ben kendime böyle alıştırdım hatta artık salondan mutfağa uçup kuru yemek yerken tabağıma gelip benimle birlikte yiyor kerata :D

Eki Görüntüle 48886

Hocam kafesin yeri yanlış. Eğer yer vars göz hizasına indirin. Yoksa ço kda sıkıntı değil.

Yüksekte kendilerini güvende hissettiklerini duymuştum. Sıkıntı değil yer var sehpaya koyabilirim

Yüksekte hayvan kendini üstün görür. Aşağıda asagilanmis hissedebilir. Göz hizasında sizinle olan iletişimi daha iyi olur ama sizin kuş öyle bir huya sahip değil sanırım. Çok da sıkıntı olmaz.