Detaylar
Kim cevapladı?Benimkisi de uykusu varken çok ısırıyor. Saatimin kordonunu bile kopardı hatta. Gündüzleri veya uykusu yok iken elime falan geliyor kafama konuyor PC oynarken monitörün üzerine koyuyorum ikimiz de eğleniyoruz. Müzik açıyorum arkadan Badem hemen ciklemeye başlıyorTamam kediyi uyurken bir odaya kapatıp camları vs kapatarak kuşu salarım o zaman en iyisi. Bu kadar zaman oldu hala ısırması çok üzüyor beni.
Sizden korkmuyor elinizden korkuyor hocam alışır yakında biraz ilgilenin yeter.Anladım, umarım yakında korkmamaya başlar. Mesela öpünce hiçbir şey yapmıyor ısırmıyor garip bir şekilde ama ele çok yapıyor.
Mesela böyle yanınızda dursun kuş. Alışır hemen. Ben genelde monitörümün üstüne koyuyorum birbizimizi izliyoruz
Son düzenleme:
pawEn
Üstün
Hocam çok fazla salınca her yere dışkı bırakmıyorlar mı? Yani monitör üstüne koymaya nasıl güveniyorsunuz?Benimkisi de uykusu varken çok ısırıyor. Saatimin kordonunu bile kopardı hatta. Gündüzleri veya uykusu yok iken elime falan geliyor kafama konuyor PC oynarken monitörün üzerine koyuyorum ikimiz de eğleniyoruz. Müzik açıyorum arkadan Badem hemen ciklemeye başlıyor
Sizden korkmuyor elinizden korkuyor hocam alışır yakında biraz ilgilenin yeter.
Mesela böyle yanınızda dursun kuş. Alışır hemen. Ben genelde monitörümün üstüne koyuyorum birbizimizi izliyoruz
Eki Görüntüle 48895
Bu arada salatalık ile besle çok severler salatalığı. Soğuk olmasın ama soğuk ise biraz dursun ılıyınca verirsin. Deli gibi yiyorlar salatalığı. Hem de kuşlar için yararlı. Hem sağlıklı hem tuzsuz hem de şekersiz.
Ablam salınca ablam ben salınca kendim temizliyorum. Çok pisletmiyor zaten küçük tohum gibi yapıyor.Hocam çok fazla salınca her yere dışkı bırakmıyorlar mı? Yani monitör üstüne koymaya nasıl güveniyorsunuz?![]()
Son düzenleme:
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
2 üzeri.
Yaşlanmış.
Hocam kafesin yeri yanlış. Eğer yer vars göz hizasına indirin. Yoksa ço kda sıkıntı değil.
Minimum 2 gibi duruyor hocam ama bana sorarsanız bir 3 veya 4 vardır.
Benim badem 4 yaşında boyu posu sizinki ile aynı.
Eki Görüntüle 48884
Uykusu gelmiş garibimin![]()
Yaşlanmış.
Eliniz ile yem vererek elimize alıştırmaya çalışın hocam.
Dışarı salın kuşu mesela PC oynarken kuş yanınızda dursun alışsın size. Mesela ben ders çalışırken kuş üstten beni izliyor. Ben kendime böyle alıştırdım hatta artık salondan mutfağa uçup kuru yemek yerken tabağıma gelip benimle birlikte yiyor kerata
Eki Görüntüle 48886
Hocam kafesin yeri yanlış. Eğer yer vars göz hizasına indirin. Yoksa ço kda sıkıntı değil.
Yüksekte kendilerini güvende hissettiklerini duymuştum. Sıkıntı değil yer var sehpaya koyabilirim.Hocam kafesin yeri yanlış. Eğer yer vars göz hizasına indirin. Yoksa ço kda sıkıntı değil.
Gitmesinden korkuyorum be hocam
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Ömrü varsa daha 3 ila 10 yıl arasi yaşayabilir. Ortalama 8-14 gibi baz alınabilir.
Paşalar gibi bakıyorum aslanımaÖmrü varsa daha 3 ila 10 yıl arasi yaşayabilir. Ortalama 8-14 gibi baz alınabilir.
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Yüksekte kendilerini güvende hissettiklerini duymuştum. Sıkıntı değil yer var sehpaya koyabilirim
Yüksekte hayvan kendini üstün görür. Aşağıda asagilanmis hissedebilir. Göz hizasında sizinle olan iletişimi daha iyi olur ama sizin kuş öyle bir huya sahip değil sanırım. Çok da sıkıntı olmaz.
Evet hocam bayağı dost canlısıdır
Ethem Efe 62
Üstün
Tamamdır koyayım bari monitöre.
Elime alamıyorum ki koyayım