Biliyorum hocam ben bilerek bugün sabah tarafıma kargolancağını bilmediğim için bir an sinir ile yolladım pazar günü yeni monitör sipariş vermiştim amazondan geldi, açıkçası beni baya tilt ettiler işi gücü bırakıp uğraşasım var. İftira atılıyor resmen, ürünü siz yapmışsınız diyor :) sıfır aldığım ürünü niye panelini bu tarz çatlak ile kırma isteyi duyayım şizofrenmiyiz biz :)

QD-OLED hocam G6 tecrübelerime istinaden ince detayları kaçırmayan biri olarak, Samsung G6, Dell Alienware AW2725DF, MSI 271QRX öneriyorum. Dell de çok iyi yazılımsal tüm panel bakımlarını otomatik yapıyor bakmayın saçma satıcıya denk geldik. G6 dan çok memnundum sorunlu panelde piksel yenileme yaparken açmıştım ekran gelmedi kırmızı silik bir görüntü vs, osd menü bugları amazona iade ettim 30 gün sonunda değişim istedim stok gelmemişti. Hafta sonu MSI 271QRX 32 inch 4k modelini alacağım arkadaştan 2 gün deneyimlemek adına ona göre 3 ünde biri ile devam edeceğim.

THH sonucu DELL ile devam ederim yada satar G6 yada MSI geçerim bu bahsettiğim problem için satmam tabi asla sorun değilde 14 günlük süreci değerlendiriyorum çok seri monitör bayıldım siyah vs olması çok estetik G6 ya göre.

bu arada bugün Kaymakamlığa THH gittiğimde, kargo raporunu sordu, Hepsijet şimdi hatırladım fakat bunlarda kabul etmezki durumlar nasıl olacak, ürün kutusunu atıp hasarları gösterip bile bile rapor vermezlerki, THH deki görevli raporu alsaydın delil olarak lehine iyi olurdu dedide, o kısımda bilgi olarak eksiğim, önerebileceğiniz bir şeyler var ise Pazartesiye kaldı artık koşturabilirim o işleri
Dell'in bahsettiğiniz modeli fan soğutmalı, gayet iyi düşünülmüş. Benim hedefim Asus'un Woled'i. QD Oled düşünmüyorum yoksa ben Dell alacaktım sonra QD oledlerin siyah rengin ışıkla değişimini gördüm incelemelerde. 10-15 bin TL fiyatlı IPS monitörlerde bile kabul edilemeyecek bir durum bu bence. Şu anda ben de Dell Alienware 180 HZ 1440P HDR 600 monitör kullanıyorum. Bunun da satıcısı Beta Plus imiş. Beta Plus'ın sattığı monitörlerde sorunlu şikayeti çok fazla bu arada.

Kargocuları bilmem ama gaming.gen cidden gıcık bir firma, iptal butonu bile yok siparişler kısmında, siparişi gece verdim az sonra vazgeçtim mail de attım iptal isteği de yolladım ama yine de olmaz bir kere aldık siparişi deyip yolladılar ürünü mecbur kabul etmedim kargoyu ama 10 gün sürdü hesabıma geri gelmesi paranın. Hiç önermiyorum gaming.gen'i.

Dell'in bahsettiğiniz modeli fan soğutmalı, gayet iyi düşünülmüş. Benim hedefim ASUS'un WOLED'i. QD-OLED düşünmüyorum yoksa ben Dell alacaktım sonra qd oledlerin siyah rengin ışıkla değişimini gördüm incelemelerde. 10-15 bin TL fiyatlı IPS monitörlerde bile kabul edilemeyecek bir durum bu bence. Şu anda ben de Dell Alienware 180 Hz 1440p HDR 600 monitör kullanıyorum. Bunun da satıcısı beta Plus imiş. Beta Plus'ın sattığı monitörlerde sorunlu şikayeti çok fazla bu arada.

Hocam parlak ekran diye şikayet ediyorlar fakat ama Dell şu an, Samsung g6'dan daha yansımaya sahip aydınlık odada kullanıyordum çok iyiydi, QD-OLED bana daha canlı ve ekrana sahip geldi. WOLED de kötü değil zaten 2 seneye değiştiriz yine, teknoloji gelişir vesaire. Evet fan soğutması var sıfır cw sesi g6'da YouTube ekranında cw sesi vardı, bakalım hocam şu durumu halledebilirsem iade olursa G6 ucuza görürsem alırım, yoksa iade olmaz ise kullanadabilir ya da satar g6'da alabilir durumlar bir netleşsin.

Kargocuları bilmem ama gaming.gen cidden gıcık bir firma, iptal butonu bile yok siparişler kısmında, siparişi gece verdim az sonra vazgeçtim mail de attım iptal isteği de yolladım ama yine de olmaz bir kere aldık siparişi deyip yolladılar ürünü mecbur kabul etmedim kargoyu ama 10 gün sürdü hesabıma geri gelmesi paranın. Hiç önermiyorum gaming.gen'i.

Kesinlikle bende bilgilendirme amaçlı açtım sonuçları da size resmi olan davaları da paylaşacağım, bakalım beklemedeyiz şu an Dell'in distrübütörü pentadan yanıt beklemedeyiz, kutunun farklı açılardan resmini istedi, Dell sağ olsun yardımcı oldu, penta onaylamaz ise Dell tekrar bize ulaşabilirsiniz dedi, bu arada global delldende yanıt gelebilir. Monitör bende olsa ise global Dell dende yürücekti Dell servisi şikayet etmeniz daha iyi vs dedi deneyeceğiz tüm yolları hakkımızı savunmamız gerekiyor, adalet yerini bulsun gerisi teferruat.

Arkadaşlar konu sonuçlandı, Mayıs gibi bu tarz durumlarda tek başınıza uğraşmanız gerekiyor. Distribütörü soktum devreye Dell servis ile görüşüp, markaya yani Dell'e kayıt açtılar olumsuz çıktı. Bu süreçte tabii Gaming.Gen.TR ile bir iletişimim yoktu. Sonra tekrardan firma döndü ürünü yollayın bir de biz kayıt açalım diye zaten ürün onlardaydı tarafıma yolladıklarında teslim almadım hiçbir zaman, normalde bu tarz ürünlere direkt yenisi ABD'den yollamaları gerekiyor dendi, sonuç olumlu çıktı bu süreçte de ben değişim yerine halihazırda bir monitör aldığım için, iade olarak istedim. Yeni tüketici yasalarında, artık satıcıyı daha fazla koruyorlar THH başvurularınızda en ince ayrıntıya kadar açıkçası oynamanız gerekiyor davalarda direkt dosya üzerinden inceleniyorlar. Açıkçası lehinize ne varsa koymanız gerekiyor. Onun dışında olumsuz çıkar ise benim gibi diretip haklı iseniz sonuna kadar devam ettirmeniz gerekiyor süreci.

Dell'e ben kayıt açtırdığımda parça vesaire yollacaklardı ellerinde çerçeve için, fakat TR de bunu servisi değişim yapmıyor bu durumda direkt, iade ya da değişim. Gaming.Gen.TR'de sözde Dell bu tarz durumlarda iade almıyor kullanıcıyı suçluyor vesaire. İşimizi çözen teknik kısmındandı öyle söyleyeyim.

Son düzenleme: