Biliyorum hocam ben bilerek bugün sabah tarafıma kargolancağını bilmediğim için bir an sinir ile yolladım pazar günü yeni monitör sipariş vermiştim amazondan geldi, açıkçası beni baya tilt ettiler işi gücü bırakıp uğraşasım var. İftira atılıyor resmen, ürünü siz yapmışsınız diyor

sıfır aldığım ürünü niye panelini bu tarz çatlak ile kırma isteyi duyayım şizofrenmiyiz biz
QD-OLED hocam G6 tecrübelerime istinaden ince detayları kaçırmayan biri olarak, Samsung G6, Dell Alienware AW2725DF, MSI 271QRX öneriyorum. Dell de çok iyi yazılımsal tüm panel bakımlarını otomatik yapıyor bakmayın saçma satıcıya denk geldik. G6 dan çok memnundum sorunlu panelde piksel yenileme yaparken açmıştım ekran gelmedi kırmızı silik bir görüntü vs, osd menü bugları amazona iade ettim 30 gün sonunda değişim istedim stok gelmemişti. Hafta sonu MSI 271QRX 32 inch 4k modelini alacağım arkadaştan 2 gün deneyimlemek adına ona göre 3 ünde biri ile devam edeceğim.
THH sonucu DELL ile devam ederim yada satar G6 yada MSI geçerim bu bahsettiğim problem için satmam tabi asla sorun değilde 14 günlük süreci değerlendiriyorum çok seri monitör bayıldım siyah vs olması çok estetik G6 ya göre.
bu arada bugün Kaymakamlığa THH gittiğimde, kargo raporunu sordu, Hepsijet şimdi hatırladım fakat bunlarda kabul etmezki durumlar nasıl olacak, ürün kutusunu atıp hasarları gösterip bile bile rapor vermezlerki, THH deki görevli raporu alsaydın delil olarak lehine iyi olurdu dedide, o kısımda bilgi olarak eksiğim, önerebileceğiniz bir şeyler var ise Pazartesiye kaldı artık koşturabilirim o işleri