Bu aralar bu tarz olaylar fazla oluyor, fark ettiniz değil mi? Asansör kazaları, yemeklerden çıkan şeyler, zehirlenmeler falan… Bu tarzda olaylar devletin ne kadar sorumsuz olduğunu gösteriyor. E haliyle “Devletin bu duruma el atması lazım” derken de insan 2-3 defa düşünüyor. Geçmiş olsun ne diyelim. Yarın bir gün başka bir olay olur, bilemeyiz.

Kendi haklarını araplara vermiş bulundular, sonra da şikayet ettiler, tabii biz genel yargıya kapılmayalım.

Bu ülkede bu yönetim oldukça böyle olayların ardı arkası kesilmez bırak güzel hayat yaşamayı canının güvencesi dahi yok sen hâla hiçbir şey olmamış gibi oy ver ondan sonra her şey zamlandı diye şikayet et oy verme kardeşim düzelmesini istiyorsan.

Son düzenleme:
Ben de KYK yurdunda kalan biriyim. Zaten yemeklerin tadi tuzu yoktu da artik zehirlenir miyim acaba diye de dusunmek zorunda kalacagim anlasilan. Sorumlularina en ufak ceza verilecegini dahi hic dusunmuyorum.
Yurtlarda dolap var mı? Kendine peynir falan al, ekmeğine koyarsın hocam. Başka çare yok🙁

Yurtlarda dolap var mı? Kendine peynir falan al, ekmeğine koyarsın hocam. Başka çare yok🙁
Butun yurtlarda var mi emin degilim ama bizde en azindan ufak da olsa bir buzdolabi var. Arada ben de dedigin gibi yapiyorum, peynir alip koyuyorum, ekmekle falan yiyorum. Zaten verdikleri yemek az oluyor ve insana yetmiyor, simdi bunu gorunce iyice kotu oldu.

Butun yurtlarda var mi emin degilim ama bizde en azindan ufak da olsa bir buzdolabi var. Arada ben de dedigin gibi yapiyorum, peynir alip koyuyorum, ekmekle falan yiyorum. Zaten verdikleri yemek az oluyor ve insana yetmiyor, simdi bunu gorunce iyice kotu oldu.
Eskiden bir sürü çeşit yemek çıkarmış, şimdi onu da bitirmişler.